Facebook Instagram Youtube

Letölthető a Bam! szervizkupon

Letölthető a Bam! szervizkupon
2014.06.12
Aki a tavaszi kampány alatt legalább 8 alkalommal rögzített kilométert naplójában, az innen letöltheti szervizkuponját! A kupon egészen augusztus 31-ig beváltható!

A Bringázz a munkába! kampány 2014-es tavaszi fordulójában a kampányt teljesítők* 5000 Ft értékű szervizkupont kapnak ajándékba, amelyet a kezdeményezéshez csatlakozó kerékpárboltokban és szervizekben lehet a nyár folyamán beváltani. A kuponbeváltó helyeket térképen és a listát lejebb gördítve találod!

A beváltási időszak: 2014. június 10. és augusztus 31.

Kuponbeváltás folyamata: 

 1. Lépj be a Bam! honlapra.
 2. Kattints a Bam! kupon oldalra: http://kerekparosklub.hu/bam/bam_kupon
 3. Megjelenik a kupon, nyomtasd ki.  Ha a szervizben lehetőség van QR kód olvasásra - és ezt előre egyeztetted is velük - , akkor nem kell kinyomtatni a kupont, mobilon is megmutathatod, a kód leolvasásával a kupon beváltásra kerül.
 4. Menj el vele a kerékpárszervizbe és add le a kupont vagy mutasd be QR kódot!
 5. A kupon beváltásra kerül, a bringád meg javításra!

Jogosultság és beváltási feltételek: 

 1. Szervizkuponra jogosult az a kampányt *teljesítő, aki a meghirdetett kampányidőszak alatt - 2014. április 22. és május 30. között - legalább 8 alkalommal rögzítette a kerékpárral megtett kilométereit a Bam! honlap felületén vagy a Bam app segítségével a közlekedési naplóban.
 2. Minden teljesítőnek egy darab, nyomtatható, szigorúan sorszámozott szervizkupon letöltésére lesz lehetősége 2014. június 10-ét követően a Bam! honlapra történő belépés után.
 3. A szervizkupon elektronikus úton készült. A kuponra jogosultnak saját eszközével kell kinyomtatnia. Fekete-fehérben és színesben egyaránt érvényes és beváltható.
 4. A szervizkupont a kiválasztott üzletben nyomtatott formában be kell mutatni, le kell adni és egyúttal a kupon sorszámának rögzítésével beváltásra is kerül.
 5. Amennyiben a szervizben lehetőség van QR kód olvasásra, akkor nem kell kinyomtatni a kupont. A QR kódot a telefonon be kell mutatni és leolvasásával a kupon beváltásra kerül.
 6. A szervizkupont kizárólag az alábbi táblázatban felsorolt kerékpárüzletekben és szervizekben lehet beváltani 2014. június 10. és augusztus 31. között.
 7. Egy ember csak egy kuponra jogosult.
 8. A kupon kizárólag egy alkalommal, egy kerékpár szerviz munkadíjának költségét fedezi, alkatrész- és egyéb költség megfizetésére nem alkalmas.
 9. Az Intersport üzleteiben a szerviz a következőket tartalmazza: a KRESZ szerint előírt kiegészítők meglétének és működésének vizsgálata, láncfeszesség mérése valamint a fékek és váltók beállítása.

Bam! szervizkupon beváltó üzletek

Kapcsolódó hírek

15%-kal több kerékpározót mértek Budapesten 2020-ban, decemberben 61%-kal többet, mint egy éve

A BKK öt, nyilvánosan elérhető adatokat mutató kerékpárszámlálóján 15 %-kal nagyobb forgalmat mértek 2020-ban, mint 2019-ben. A 2020-ban összesen mért 2.771.710. kerékpározó rekord azóta, hogy egyszerre öt helyen mérik a biciklis forgalmat. A bicikliutak és sávok aszfaltjába telepített detektorok felett még télen is többen kerékpároztak: a 2019 decemberi biciklis forgalmat már 2020 december közepén túlszárnyalták a budapestiek, a bringás forgalom télen nőtt leginkább 2019-hez képest. A Csepelre vezető Weiss Manfréd úton mérték a legnagyobb éves (26%-os) növekedést, a budai rakparton pedig 2020-ban mértek először 1 milliónál több kerékpározót számoltak. Munkanapokon és munkaszüneti napokon is nőtt a kerékpáros forgalom, ami az otthoni munkavégzés, az oktatási intézmények és vendéglátóhelyek bezárása mellett kiemelkedő.

2021.01.11 |  aron
Így lett kerékpársáv a Nagykörúton és más fontos főútvonalakon

2020 legnagyobb és leghíresebb hazai kerékpárosbarát fejlesztése a nagykörúti kerékpársáv volt. A régóta várt, belvárosi kerületeket összekötő kerékpársávok tesztüzemét a tavaszi koronavírus-járvány elkerüléséhez kapcsolódóan indították el, majd a népszerűségét látva kisebb változtatásokkal ősszel meg is tartották. Cikkünkben összefoglaljuk, hogyan ért be több évtized várakozása, milyen volt a fogadtatása, miken vitáztunk és milyen lehetőséget ad a Nagykörút jövőjének, ezzel Budapestnek ez a kétszer két, olcsón és gyorsan kivitelezett sárga csík. A történet nem csak a Nagykörútra érvényes, akkor is érdemes elolvasnod visszaemlékezésünket, ha nem a környéken élsz, mert a tapasztalatok máshol is hasznosak lehetnek.

2020.12.29 |  aron
Itt találod Budapest és környéke kerékpárboltjainak térképét

Térképre tettük Budapest bringaboltjait és szervizeit. Jó böngészést!

2021.02.03 |  aron