Facebook Instagram Youtube

Hírek: tanácsok

10 tipp a biztonságos téli bringázáshoz hóban, fagyban is
Bringázni télen is egyszerű, gyors és olcsó. Persze a nyári könnyedségre még pár hónapot várnunk kell, ezért érdemes pár dologra odafigyelned. Öltözködési és karbantartási tippjeink után itt van pár tanács a havas és jeges napokra.
2016.12.01 |  aron
Hogyan öltözzünk és közlekedjünk kerékpárral télen?
Sok tévhit uralkodik a fejekben arról, hogy télen lehet-e egyáltalán bringázni. Hát, mi eláruljuk a titkot: igen, lehet. A bicikli télen is a legmegbízhatóbb közlekedési eszköz, amivel nem kell dugóban állnod, parkolóhelyet keresned és a fertőzésektől is védettebben közlekedhetsz.
2020.12.10 |  Emese
Eladtam az autómat és igazi városlakó lettem - 1 év tudatos közlekedés eredményei
Péter négy évig járt egy huszonéves Mercedes-szel, mire felfedezte: nem olcsóbb, nem gyorsabb és társadalmi státuszt sem ér vele, viszont szennyezi a környezetet. 2017 végén eladta az autóját, és egy évig minden utazásáról naplót vezetett. Megosztotta velünk, hogyan fedezte fel a bicikliben (és más eszközökben) rejlő lehetőségeket, hány kilót fogyott, hány százezer forintot és mennyi szén-dioxidot spórolt meg egy év alatt. Személyes tapasztalatok, gyakorlati tanácsok és grafikonok következnek!
2020.04.08 |  aron
A kerékpár beállítása
Kényelmetlenségek elkerülése érdekében érdemes pár percet a nyeregmagasságra és vízszintes beállítására szánni.Nulladik lépés:Válassz igényeidhez és magasságodhoz megfelelő kerékpárt. Kerékpárvásárlási tanácsainkat és mérettáblázatunkat itt találod. Kezdő lépések:Emeld csípőd magasságába a nyerged, majd ülj fel rá!Ellenőrzés 1:Olyan magasra állítsd az ülést, hogy majdnem lábujjhegyen, de mégis stabilan tudj támaszkodni.
2019.12.17 |  aron
5 inspiráló tanács neked, aki most kezdesz bringázni
Ha azt tervezted, hogy bringával jársz majd munkába, tekintsd át tippjeinket, hogy élvezd is, ne csak elviseld az életmódváltást.
2020.03.07 |  aron