Facebook Instagram Youtube

Hírek: területi szervezet

Területi szervezeteink vezetőivel összegeztük 2020-at és készültünk 2021-re
Ahogy szinte az egész tavalyi évben, úgy most is a neten találkoztunk az éves szervezetfejlesztő napunkra területi szervezeteink vezetőivel. 2020 egy nehéz, sok csoportunknak leállást okozó, máshol viszont az egyik legsikeresebb és legpörgősebb évünk volt. Harmincnégyen - helyi vezetők, régi és új irodai dolgozók, elnökségi tagok - jöttünk össze szombaton a webkameráink előtt.
2021.01.26 |  aron
15 területi szervezet részvételével tartottuk 2020-as szervezetfejlesztő napunkat
Újra januárban tartottuk a Kerékpárosklub területi szervezeti találkozóját, ahol az előző év munkáját, az előttünk álló kihívásokat beszéltük át, és szakmai tréningeket tartottunk a hatékonyságunk fokozására. 16 helyi szervezet vezetői és aktivistái, elnökségi tagok, irodai munkatársak jöttek el mintegy 40-en a Szimplába múlt szombaton.
2020.01.21 |  aron
Szombaton találkoztak a területi szervezetek
Idén egy hónappal előrébb hoztuk az éves szervezetfejlesztési találkozónkat, amin a területi szervezeteink vezetői, elnökségi tagok, irodai munkatársak és szakmai munkacsoportok képviselőinek részvételével beszéljük át az elmúlt évet, terveinket, és a bringás fejlődésért végzett munkánk hatásfokának javításának lehetőségeit vizsgáljuk.
2019.01.14 |  aron
Ezeken dolgoztunk 2017-ben
A Magyar Kerékpárosklub több mint egy évtizede dolgozik a kerékpározás fejlődéséért. Célunk, hogy egyre többen és egyre jobb körülmények között juthassanak el A-ból B-be biciklin. Olvasd el, mit értünk el 2017-ben!
2018.01.29 |  aron
Országos szervezetfejlesztő találkozót tartottunk
Szombaton a Kerékpárosklub több mint 30 önkéntese, területi szervezeti vezetője és munkatársa találkozott a Szimpla Kertben, hogy a legfontosabb idei ügyeinkkel, a helyi csoportok munkájának és új tagok bevonásának hatékonyabbá tételével foglalkozzunk.
2018.02.28 |  aron
Szervezetfejlesztésre gyűltek össze a Kerékpárosklub helyi csoportjai
Szombaton a Magyar Kerékpárosklub 28 területi szervezeti vezetője és aktivistája a klub elnökségével és irodai munkatársaival egy egész napos szervezetfejlesztő programra jött össze a Szimpla Kertben.
2017.02.21 |  aron