Facebook Instagram Youtube

Hírek: területi szervezetek találkozója

Területi szervezeteink vezetőivel összegeztük 2020-at és készültünk 2021-re
Ahogy szinte az egész tavalyi évben, úgy most is a neten találkoztunk az éves szervezetfejlesztő napunkra területi szervezeteink vezetőivel. 2020 egy nehéz, sok csoportunknak leállást okozó, máshol viszont az egyik legsikeresebb és legpörgősebb évünk volt. Harmincnégyen - helyi vezetők, régi és új irodai dolgozók, elnökségi tagok - jöttünk össze szombaton a webkameráink előtt.
2021.01.26 |  aron
15 területi szervezet részvételével tartottuk 2020-as szervezetfejlesztő napunkat
Újra januárban tartottuk a Kerékpárosklub területi szervezeti találkozóját, ahol az előző év munkáját, az előttünk álló kihívásokat beszéltük át, és szakmai tréningeket tartottunk a hatékonyságunk fokozására. 16 helyi szervezet vezetői és aktivistái, elnökségi tagok, irodai munkatársak jöttek el mintegy 40-en a Szimplába múlt szombaton.
2020.01.21 |  aron
Szombaton találkoztak a területi szervezetek
Idén egy hónappal előrébb hoztuk az éves szervezetfejlesztési találkozónkat, amin a területi szervezeteink vezetői, elnökségi tagok, irodai munkatársak és szakmai munkacsoportok képviselőinek részvételével beszéljük át az elmúlt évet, terveinket, és a bringás fejlődésért végzett munkánk hatásfokának javításának lehetőségeit vizsgáljuk.
2019.01.14 |  aron
Évindító Kerékpárosklub találkozó
Tavaly elmaradt, de idén bepótoltuk: összeültünk a Kerékpárosklub területi szervezeteinek képviselőivel, átbeszéltük az elmúlt évet, célokat tűztünk ki az ideire.
2023.02.06 |  melinda
Kerékpárosklub évindító - területi szervezeteink találkozója 2024
Már hagyománynak számító évindító találkozónkon területi szervezeteink vezetőivel, a Kerékpárosklub lelkes aktivistáival találkoztunk január 13-án, és egy egész napot töltöttünk együtt, amit megfűszereztünk inspiráló előadásokkal, workshopokkal és az előttünk álló év tervezésével.
2024.01.15 |  melinda