Miért jó tagnak lenni?

Rengetegen reggeliztek

Az idei reggelire sokan nagyon felkészültetek és biztosra mentetek. Már jóval a kezdés előtt többen vártátok, hogy elkészüljünk és megkapjátok a reggeli mellé (kakaós csiga, Cserpes Trúd, Sió rostos ital) remekül sikerült matricánkat, tanácsainkat és a rögtönzött kerékpár szerelést.

A korán megéhezettek gyülekezete

Az időjárás végig remek volt és aktivistáink alig  győzték a rohamot, hogy az érkezőknek ne kelljen sokáig várakozni. Bár ez se volt gond, mert már szinte piknik hangulat alakult ki, senki nem volt türelmetlen: hangulatos beszélgetések, tréfálkozások tették még örömtelibbé a reggelire várakozást.

600 adagra készültünk, 800-an jöttetek

Mert sor az volt most is, a lelkes debreceni kerékpárosok jöttek és reggeliztek támogatóink jóvoltából, amiért nekik ezúton is hálásak vagyunk. És köszönjük, hogy sokan adományaitokkal lehetővé tettétek, hogy továbbra is legyen anyagi fedezete más rendezvényeinknek és az őszi reggelinek. Reméljük akkor is jó idő lesz és az idei 600 adagos reggelit, amire 800-an vártatok, talán akár 1000-re is megemelhetjük. Összességében jó időben remek hangulatú kerékpáros reggelivel tudtuk megvendégelni a lelkes debreceni kerékpárosokat.

Madárlátta reggeli

Örülünk, hogy ilyen sokan eljöttetek, támogattatok minket, köszönjük a támogatók hozzájárulást és az önkéntesek munkáját.

Veletek ősszel ugyanitt, addig is remek kerékpározást!
Reméljük látunk titeket más rendezvényünkön is.


Megjelenések (találd meg magad):


A debreceni Kerékpárosklub Bringás Reggelit támogatták:


Együttműködő partnereink voltak:


Tetszett a cikk?
A Kerékpárosklub azért dolgozik, hogy bringa- és emberbarát településeink legyenek. Ez csak a Te támogatásoddal lehetséges.
Hogyan segíthetsz?
Add a Kerékpárosklubnak adód 1%-át! Az 1% felajánlásról mindent megtudhatsz itt.
Lépj be! Tagsági díjaddal nem csak a munkánkat támogathatod, hanem rengeteg szolgáltatás és kedvezmény is jár az egész országban. Belépéshez kattints ide!