Támogasd 1%-oddal a Kerékpárosklubot!

Ilyen egyszerűen segítheted az I Bike Budapest felvonulás sikerét!

Címkék:

Nagyon nagy köszönet mindenkinek, aki különböző módon segít az I Bike Budapest felvonulás hírének terjesztésében. Több száz ember mozdult meg a tavaszi bringás felvonulásért, és ettől nagyon boldogok vagyunk.

Pontokba szedtük, milyen módokon tudsz bekapcsolódni, ha még nem tetted, vagy hogy hasznosíthatod szabad energiáidat.
 

  • Internet

Alap. Most is ott vagy.

Hívd meg az ismerőseidet a facebook eseményünkre: https://www.facebook.com/events/486767278192055/
Hívd meg őket, hogy kövessék az I Bike Budapest oldalát: https://www.facebook.com/ibikebudapest

Itt van az összes fontos tudnivaló egy helyen, ha kérdezik, küldd el nekik ezt a linket: http://kerekparosklub.hu/ibikebudapest

Iratkozz fel hírlevelünkre: http://eepurl.com/bhXY1v

Lépj be a fb csoportba, ahol mindenről értesülhetsz: https://www.facebook.com/groups/1576328302613421/?ref=ts&fref=ts

További elérhetőségek:

http://instagram.com/ibikebp
http://ibikebp.tumblr.com/
https://twitter.com/ibikebp

Használd az #ibikebp hashtag-et!

 

  • Matrica- és plakátosztás

Az egyik legfontosabb eszközünk a matricaosztás, amivel közvetlenül el tudjuk érni a bringázókat. Iratkozz fel a matricaosztó naptárunkba egyedül vagy barátokkal! Itt leírtuk, hogyan teheted ezt meg: http://kerekparosklub.hu/ibikebudapest/matricaosztas2016

Ha ismersz olyan bringaboltot, ahova még nem került ki, vagy olyan helyet (iskolát, egyetemet, kávézót, éttermet, könyvtárat, kocsmát, stb) ahol sokan járnak, de még nincs kint plakát, vigyél nekik!

Összegyűjtöttünk pár tippet, hogy hova lehet érdemes vinni, de te is adhatsz hozzá. Mindezt egy dokumentumban vezetjük, amibe a felső ikonsoron lévő „komment” ikonnal tudod beírni, hogy hova viszel, és kész vagy-e. Kommenttel újat helyszínt is hozzáadhatsz, vagy bevállalhatsz olyat, amit eddig más nem vitt el. Nagyon fontos, hogy ezt vezessük, különben pazarlás lesz a vége, amit nem szeretnénk. A budapesti és környéki bringaboltok listáját itt találod.

Matricát és plakátot a fent leírt feliratkozások után tudsz vinni a Hajtás Pajtás irodából (VII. Király utca 83., munkanapokon 9:00-19:00) vagy a Magyar Kerékpárosklub irodából (XIII. Kárpát utca 48., munkanapokon 9:30-16:30).

Ha meg tudod oldani plakátok és matricák otthoni vagy irodai nyomtatását, akkor nagyon bíztatnánk erre, mert gyorsan fogynak és sokba kerülnek. Innen tudsz nyomtatható mintát letölteni.
 

  • Legyél Te is rendező!

Már több ezren jelezték, hogy jönnek az I Bike Budapest-re! Ahhoz, hogy sikeresen meg tudjuk rendezni a felvonulást, 350 önkéntes rendezőre van szükség, akik biztosítják a menetet. Ha ez nem jön össze, akkor lefújjuk az egészet, mert nem akarunk kockáztatni. Ugyanis ha valami gond lenne, az örökre hazavágná a felvonulást, amit jövőre is meg szeretnénk rendezni.

Minden infót a rendezői jelentkezésről megtalálsz itt:

http://kerekparosklub.hu/ibikebudapest/rendezok

 

Nagyon nagy köszönet és hajrá! Óriási lesz!

Áron, Kükü, Sinya

 

Tetszett a cikk?

A Kerékpárosklub azért dolgozik, hogy bringa- és emberbarát településeink legyenek. Ez csak a Te támogatásoddal lehetséges.

Hogyan segíthetsz?

Add a Kerékpárosklubnak adód 1%-át! Az 1% felajánlásról mindent megtudhatsz itt.

Lépj be! Tagsági díjaddal nem csak a munkánkat támogathatod, hanem rengeteg szolgáltatás és kedvezmény is jár érte az egész országban. Belépéshez kattints ide!