Facebook Instagram Youtube

Ajándékozz Kerékpárosklub tagságot!

2014.11.19

Ha december 12. után szeretnél ajándékba Kerékpárosklub tagságot vásárolni, már nem tudjuk számodra Karácsony előtt kipostázni. Ám letöltheted a gyönyörű utalványunkat, amit ha pl. Powerpoint file-ként nyitsz meg, bele is írhatod a gépeden az ajándékozott nevét a szürke mezőbe, és így nyomtathatod ki.  Az igazi kártyát már csak januárban fogjuk tudni postázni (ill. csak januárban tudsz érte bejönni az irodába).

Ha kérdésed van, írj nekünk nyugodtan az info@kerekparosklub.hu címre, vagy hívj minket a +36-1-315-05-90 telefonszámon.

Ünnepi nyitvatartásunk

  • 2014. december 15. - 9:30-17:00
  • 2014. december 16. - 9:30-17:00
  • 2014. december 17. - 9:30-17:00
  • 2014. december 18. - 9:30-17:00
  • 2014. december 19. - 9:30-14:00

2014. december 20. és 2015. január 5. között irodánk ZÁRVA tart.

Ügyfélfogadás 2015. január 5. 9:30-tól.

Kerékpárosklub tagság ajándékozásával szeretteid a legnagyobb magyarországi kerékpáros civil szervezet tagjai lesznek, így ezáltal ők is támogatóivá válnak a magyarországi kerékpáros érdekképviseleti munkának. A tagsághoz kerékpáros baleset- és felelősségbiztosítást is kapnak, szolgáltatásokat és kedvezményeket vehetnek igénybe, olcsóbban szállíthatják a kerékpárjukat vonaton és ingyenes jogsegélyszolgálathoz  is jutnak. (A szolgáltatásokról bővebben itt olvashatsz.)

A tagság 2015. január 1-től 2015. december 31-ig lesz érvényes. 

Hogyan ajándékozhatok MK tagságot?

1. Webshopunkon keresztül (ajándékba csak biztosítást nyújtó kártyát választhatsz, a biztosítást nem tartalmazó kártya ajándékba nem adható)

Nagyon fontos!!: A Pénztár menüpontban az 5. lépésnél, a Rendelés összesítése pontnál a Megjegyzés rovatba add meg a következő információkat:
- a megajándékozott  neve és email címe
- a postacím, ahova az ajándék tagsági kártyát kéred postázni
- a dátum, amikortól fogva megkereshetjük az általad megajándékozottat emailben, hogy elmondjuk, mi a teendője. 
(Ugyanis regisztrálnia kell majd honlapunkon, hogy érvényes legyen a tagsága. Miután ajándékról van szó, nem szeretnénk leleplezni a meglepetésed, így írd meg nekünk, december hányadika után kereshetjük meg, pl. ha mikulás ajándéknak adod, akkor december 7-től, vagy mondjuk karácsony után, ha karácsonyi ajándéknak szánod)

Ha MasterCard® vagy Maestro® bankkártyával fizetsz, 10% kedvezményt kapsz az árból (a Kosár menüpontban a "mastercard kedvezmény" helyére írd be: mastercard)

Az ajándékot egy díszes borítékban, kísérőlevéllel postázzuk címedre vagy közvetlenül a kedvezményezett címére, de személyesen is átveheted az Kerékpárosklub irodájában (címünk: 1133 Bp., Kárpát utca 48.).

Az éves tagdíjak:

  • Felnőtt (18 év felett) tagság biztosítással 6.500 Ft
  • Ifjúsági (12-18 év között) tagság, biztosítással 5.500 Ft
  • Gyerek (12 év alatt) tagság, biztosítással 3.500 Ft
  • családi kedvezmény 10% (azaz, ha már egy teljes árú tagdíjat egy családtag befizetett, a többi azonos lakcímen lakó személy tagdíja 10%-kal kevesebbe kerül)
  • MasterCard® vagy Maestro® bankkártyás fizetés esetén - a fent már említett - további 10% kedvezmény is érvényes

Ha kérdésed van, írj nekünk nyugodtan az info@kerekparosklub.hu címre, vagy hívj minket a +36-1-315-05-90 telefonszámon.

Kapcsolódó hírek

Tagság kiváltása, meghosszabbítása

Hogyan lehetek tag? (új belépőknek)Hogyan hosszabbíthatom meg tagságom?

2015.11.19 |  Emese
Baleset-, felelősség- és lopásbiztosítás is jár Kerékpárosklub tagsághoz - itt vannak a részletek!

Kerékpárosklub tagsággal a baleset- és felelősségbiztosítás mellett már biciklilopásra is jár kártérítés az ezt választó tagjainknak. A Kerékpárosklub és a Posta Biztosító közti együttműködésnek köszönhetően többféle értékre biztosíthatjátok kerékpárotokat, az eddigiekkel megegyező áron, további választható extrákkal. Mindeközben a tagsággal több száz kedvezményt is igénybe vehettek, ha utaznátok, vásárolnátok vagy szervizelnétek. Sőt a jogsegély szolgáltatásunk is segít, ha bajba kerülnél. A bringás fejlődésért végzett munkát természetesen továbbra is támogathatjátok biztosítás nélküli tagsággal is.

2019.04.01 |  aron
24 civil szervezet kéri a főpolgármestertől a gyalogos és bringabarát pesti alsó rakpartot

A Nagykörút emberközpontú újratervezését sikerrel kezdeményező civil és szakmai összefogás újra levelet írt a főpolgármesternek. Azt kérik Karácsony Gergelytől, hogy a Pesti alsó rakpart teljes felújítása után ne a várost a folyójától elválasztó autóutat, hanem a Dunaparthoz méltó korzót hozzanak létre. A nyári hétvégéken megnyitott rakpart sikere és a közvélemény-kutatások is bizonyítják: a budapestieknek szükségük van a szabad közterületekre. Az élhető rakpart nem csak egyedi látványosság. A belvárosból elvándorlás egyik okát, a zöldfelületek hiányát is enyhíthetik egy természetközeli, gyalogos-, kerékpáros- és gyerekbarát közösségi térként történő átalakítással. Hiba lenne - a főpolgármesteri programmal ellentétben - évekre lezárni a rakpartot egy olyan felújításért, ami a jelenlegi helyzetet konzerválná kicsit drágább és díszesebb burkolatokkal.

2020.11.03 |  aron