Támogasd 1%-oddal a Kerékpárosklubot!

Kerékpárparkolók létesítése

Kerékpárparkolót szeretne üzlete, boltja elé, vagy az ön által üzemeltetett irodaházba, vendéglátóhelyre? Nem tudja, milyen a megfelelő típus, ki gyárt kerékpártámaszt jó minőségben, milyen engedélyeket szükséges beszerezni? Rendezvényt szervez, és arra számít, sokan kerékpárral ékeznek majd? Segítünk!

A Magyar Kerékpárosklub vállalja kerékpárparkolók telepítésének teljes körű lebonyolítását az alábbiak szerint: Tervezés: A megfelelő típus, darabszám és helyszín kiválasztása a megbízóval egyeztetve. Helyszíni felmérés a részletes tervek készítéséhez.

Létesítési terv készítése, amely tartalmazza a forgalomtechnikai és tulajdonosi engedélyezéshez, valamint a telepítéshez szükséges részletességű műszaki leírást és rajzi munkarészeket. Engedélyeztetés: A szükséges engedélyek beszerzése – ez általában a forgalomtechnikai kezelői és a közútkezelői hozzájárulást, valamint a terület tulajdonosának hozzájárulását (tulajdonosi hozzájárulás vagy közterület-használati engedély) jelenti.

Kivitelezés: A szükséges minőségi termékek (kerékpártámasz, esetenként terelőtábla, korlátelem stb.) beszerzése – a piac alapos ismeretének köszönhetően a lehető legelőnyösebb áron. Az elemek helyszínen való kihelyezése, burkolati jelek felfestése gyakorlott kivitelező brigáddal. Alkalomszerűen felmerülő kerékpárparkolási igények kielégítésére szolgál mobil kerékpártárolónk, amelyet rendezvényeken, eseményeken vehetnek igénybe a szervezők. A csövekből összeállítható tároló teljes kapacitása 500 kerékpár. A szerkezet már olyan nagyszabású rendezvényeken is teljesített szolgálatot a fesztiválozók örömére, mint a Sziget, a Szegedi Ifjúsági Napok vagy a Balaton Sound. Bővítse vásárlóinak körét, növelje látogatóinak számát, üzletének forgalmát – nyerje meg a kerékpáron érkező, új ügyfeleket! Keresse kollégánkat a parkolas@kerekparosklub.hu e-mail címen vagy a 30 / 939-81-51 telefonszámon. Kapcsolódó anyagok: Referenciáink Kerékpártárolással kapcsolatos szakmai ajánlásunk