Tagsági akció 2020 tél

Közkívánatra: Bam! reggelis bögre kapható - korlátozott számban

Címkék:

Most már nem csak virtuálisan létezik az a bizonyos bögre, amivel az őszi Bam! reggelit hirdettük a Facebookon. Miután sokan érdeklődtetek, hol lehet ilyen bögréhez jutni, gyártottunk belőle most már igazit is.

És a lényeg: a 2014-es Bringaexpon elérhető lesz standunkon - korlátozott mennyiségben. Már csak ezért is érdemes hozzánk betérni:
Helyszín: HUNGEXPO G pavilon, 38-as stand. 
Nyitva tartás: 2014. február 27.-március 2. - 10:00-18:00 

Az érdeklődés fényében pedig még az is elképzelhető, hogy többet is gyártunk ezekből a bögrékből. Így, ha lemaradsz róla most, ne aggódj, van még remény :-)

Ez volt a 2013. őszi bögre...

... és ez a tavaszi

Most pedig őt kaphatjátok meg standunkon a Bringaexpon:

 

 

 

 

Hozzászólások

Új hozzászólás beküldése

NAGYON SZÉP! NAGYON SZERETNÉK EGYET! 8 PETTYESEN IS!

Egyelőre néhány darabot gyártottunk le, hogy megnézzük, van-e valóban igény rá. Tervezzük, hogy a későbbiekben gyártunk többet és elérhetővé tesszük itt a honlapon is.

Miért nem lehet rendelni az oldalon keresztül a bögréből?

Hát, katicából éppenséggel csak Magyarországon van 2, 4, 7, 10, 12 és 22 pettyes kivitel, aztán ottvannak a harkelinek, amiknek 15-21 pettyük van, meg a sávos és szalagos verziók, meg az egyszínű szerecsenkata... lásd: http://www.termeszettar.hu/anyagok/katica/kati.htm
Szóval egy nyolcpettyes katicán nem lepődnék meg nagyon. ;)

De ennyi erővel a grafikus még kerékpárost sem látott, mert pl. a képen szereplő kerékpár kerekeinek nincs küllője, cserébe az abroncs egyebek mellett egy kisméretű elektromos gitárt is tartalmaz, ráadásul nincs se pedál, se lánc, se fogaskerekek a hajtáshoz, a KRESZ által előírt kiegészítőkről nem is beszélve. ;)

Szerintem a bögre tervezője életében még nem látott katicabogarat. Mi ez a marhaság, hogy 8 petty??