Tagsági akció 2020 tél

Nyeremény új tagoknak és hosszabbítóknak: 1 éjszaka 2 főre reggelivel a Rosinante bringás pihenőben a Szentendrei-szigeten

Címkék:
Azok között, akik a Bringaexpon standunkon csatlakoznak hozzánk Kerékpárosklub tagnak vagy itt újítják meg tagságukat, kisorsolunk egy éjszakát 2 főre a Szentendrei-szigeten található Rosinante bringás szállodában.
 
A nyeremény:
Szállás 2 fő részére, 1 éjszakára, gazdag büféreggelivel. Elhelyezés: franciaágyas, fürdőszobás szobában, ajándék kávé, tea bekészítéssel, szauna, pezsgőfürdő, nyáron szabadtéri medence használattal.
 
 
Bringás pihenő a Szentendrei-szigeten!
 
 
Tegye fel a kezét aki már kerekezett a Dunakanyarban? És ki az, aki már volt a Szentendrei-szigeten is? Sokkal kevesebben? Nos, akkor itt az idő, pattanjatok drótszamárra és irány Szentendre, majd a Duna parton az óránként járó kishajóval gyertek át a szigetre! Az első bringás pihenő a Rosinante Étterem és Szálloda a révtől 500 m-re szeretettel vár benneteket! Vadregényes kertünkben jól elfészkelődhetnek a vendégek, egy finom limonádé, csapolt sör vagy egy könnyű ebéd elfogyasztása után pedig folytatódhat a túra a szigetcsúcs irányába. Akinek nincs saját kerékpárja, az akár a helyszínen is bérelhet!
 
 
Rosinante Stílusos Vidéki Szálloda és Étterem
 
2015 Szigetmonostor, hrsz: 057/2
www.rosinante.hu
E-mail: rosinante@rosinante.hu
Tel: 06-26-722-000