Facebook Instagram Youtube

167 értékes és izgalmas nyeremény vár a Kerékpárosklub tagsági akcióban!

167 értékes és izgalmas nyeremény vár a Kerékpárosklub tagsági akcióban!
2017.11.14
Újra itt az év vége, ami azt jelenti, hogy újra ajándékakcióval szeretnénk meghálálni a Kerékpárosklub tagjainak támogatását. 2017. november 15. és december 12. között belépő új tagjaink, illetve tagságukat megújítók között 167 értékes és izgalmas ajándékot sorsolunk ki! A fődíj egy Csepel bringa, emellett nyaralást, múzeumi éves bérletet, Decathlon vásárlási utalványt, két napos elektromos bringa tesztelést sorsolunk. Szálláshelyek, táskák, térképek, recycling pénztárca és falióra, biciklis kiegészítők, ruhák, szerszámok, tömörgumik, segway-ezés és szervizkuponok is az ajándékok között vannak. Az első 100 befizetőnek garantált ajándék jár.

Újra itt az év vége, ami azt jelenti, hogy újra ajándékakcióval szeretnénk meghálálni a Kerékpárosklub tagjainak támogatását. 2017. november 15. és december 12. között belépő új tagjaink, illetve tagságukat megújítók között 167 értékes és izgalmas ajándékot sorsolunk ki! A fődíj egy Csepel bringa, emellett nyaralást, múzeumi éves bérletet, Decathlon vásárlási utalványt, két napos elektromos bringa tesztelést sorsolunk. Szálláshelyek, táskák, térképek, recycling pénztárca és falióra, biciklis kiegészítők, ruhák, szerszámok, tömörgumik, segway-ezés és szervizkuponok is az ajándékok között vannak. Az első 100 befizetőnek garantált ajándék jár.

Tudtad? Az éves tagsággal a bringás fejlődésért végzett munkát támogatod, valamint többféle előny, szolgáltatás és kedvezmény jár. Árkedvezményt kaphatsz szervizekben, szálláshelyeken és éttermekben, például a MÁV-START vonatokra, balatoni hajókra szóló biciklijegyedet is olcsóbban veheted meg. A tagsággal együtt köthetsz kedvezményes baleset- és felelősségbiztosítást is.

A Kerékpárosklub számára kiemelten fontos, hogy működését a kerékpározásban érintett emberek finanszírozzák. Ez biztosítja a bringás fejlődésért végzett munka fenntarthatóságát és függetlenségét. Az akció támogatói is olyan tudatos felajánlók, akik közös céljainkat támogatják a klubtagoknak adott nyereményeken keresztül. Tagjaink és támogatóink együtt segítenek bringázhatóbbá tenni Magyarországot. Köszönjük mindannyiuknak!

Milyen ajándékokat sorsolunk ki?

FŐDÍJ: A Csepel új, Weiss Manfréd típusú városi kerékpárja. 3 sebességes, választható férfi és női vázzal. 1 darab. Értéke 116000 Ft.

Nyeremények:

 • 10 darab éves bérlet a Magyar Nemzeti Múzeumba. Részletek.
 • 10 darab díjmentes menettérti balatoni hajózás a BAHART 2018. évi menetrendjében meghirdetett menetrend szerinti járatokon 2 fő részére, egy alkalommal. (Egy ajándékutalvány a 2 fő részére ~8000.-Ft értékű)
 • 1db 48 órás trekking vagy mountain e-bike elektromos kerékpár kölcsönzés 2 fő részére 39900 Ft értékben a Go Mobility-től 2018 05.30.
 • 1db Gepida Messenger Bag 17990 Ft értékben a Gepida Factory Store-tól
 • 1db Gepida Állópumpa 14990 Ft értékben a Gepida Factory Store-tól
 • 1db Gepida Multi Tool miniszerszám 4990Ft értékben a Gepida Factory Store-tól
 • 2 fő részére 1 éjszaka szállás a Szentendrei-szigeten lévő Rosinante Vendégházban.
 • 2 fő részére 1 éjszaka a Kétkerék Vendégházban Mátraszentlászlón.
 • 2 éjszaka szállás, 2 fő részére az őrségi Tücsöktanya Vendégházban, önellátással 2018. április 30-ig.
 • 1 pár Tannus defektmentes (tömör) bicikligumi a Pajtás Biciklibolttól.
 • 4 darab 5000 Ft-os Decathlon vásárlási utalvány.
 • 3 darab Cartographia kerékpáros térkép csomag az Aktív térképek című sorozatból.
 • 1 darab 2 szóló főre szóló Segway túra a Yellow Zebránál. Érvényes 2018. április 30-ig.
 • 1 darab bicikligumiból újrahasznosított Balkantango pénztárca, Warsaw típus.
 • 2 darab kisgenerál szerviz RideKálmán-nál.
 • 3 pár fényvisszaverő pánt újrahasznosított gumiból a RideKálmántól.
 • 1 falióra biciklifelniből a debreceni Re-Cikli műhelytől.
 • 10 darab I Bike Budapest vagy Kerékpárosklub esőkabát. Részletek.
 • 5 db I Bike Budapest kapucnis pulóver a Kerékpárosklubtól. Részletek. Új minta itt.
 • 5 db I Bike Budapest póló a Kerékpárosklubtól. RészletekÚj minta itt.


Garantált ajándék:

Az első 100 befizető esővédő nyereghuzatot kap ajándékba a Donkey Republic biciklikölcsönzőtől.

Hogyan működik a tagsági akció?

FRISSÍTÉS: 
A tagsági akciót 2017. december 12. kedd éjfélig meghosszabbítottuk.
Sorsolás december 14-én.

2017. november 15. és december 10. között fizesd be a tagsági díjat. 

Az ajánlat hosszabbítók és új tagok esetében is érvényes. Függetlenül a tagság lejárati dátumától, minden ebben az időszakban befizető részt vesz a játékban.
Befizetési lehetőségek, tagság típusok itt.

Ha még nem vagy tag, új tagságid kiváltásáról itt olvashatsz.

Ha új belépő vagy, akkor a novemberben befizetett tagságodhoz járó biztosításod 2017 decemberétől, decemberi befizetés esetén 2018 januártól érvényes.

Nyereménysorsolás: 2017. december 12-én. A nyertesek neveit a honlapon és a facebook oldalunkon tesszük közzé, valamint emailben küldünk értesítőt. Nyereményeket 2017-ben december 20-ig lehet átvenni, utána csak januárban.

Nyeremények átvételének határideje: 2018. január 26. Az átvétel módjáról a nyertesekkel külön egyeztetünk. Amennyiben a nyertes január 26-ig nem jelentkezik nyereményéért, az ajándék átvételét későbbi nem tudjuk garantálni.


Csak I Bike Budapest vagy Kerékpárosklub adománypólót, pulóvert, kabátot vagy táskát szeretnél?

Tagsági akciónkban való részvételtől függetlenül adománnyal is támogathatod munkánkat. Adományozóink bizonyos összeg felett pólót, pulóvert, táskát kapnak tőlünk ajándékba. 

Erről a támogatási formáról itt olvashatsz
 

További szabályok:

Tárgynyeremények esetén a felajánlott ajándékok cseréje nem lehetséges.

Ajándékutalvány típusú nyeremények esetében a támogató/ felajánló által megjelölt feltételekkel, a megadott érvényességi időben lehet felhasználni a nyereményeket, attól későbbiekben eltérni nem lehet.

A szállásakciók saját költségre bővíthetők, módosíthatók.

Az akció időtartama alatt a változtatás jogát fenntartjuk.

Hajrá!


Tetszett a cikk?

A Kerékpárosklub azért dolgozik, hogy bringa- és emberbarát településeink legyenek. Ez csak a Te támogatásoddal lehetséges.

Hogyan segíthetsz?

Add nekünk adód 1%-át. Adószámunk: 18245402-2-41. További infók az 1%-ról.

Lépj be! Tagsági díjaddal nem csak a munkánkat támogathatod, hanem rengeteg szolgáltatás és kedvezmény is jár érte az egész országban. Belépéshez kattints ide!

 

 

Kapcsolódó hírek

15%-kal több kerékpározót mértek Budapesten 2020-ban, decemberben 61%-kal többet, mint egy éve

A BKK öt, nyilvánosan elérhető adatokat mutató kerékpárszámlálóján 15 %-kal nagyobb forgalmat mértek 2020-ban, mint 2019-ben. A 2020-ban összesen mért 2.771.710. kerékpározó rekord azóta, hogy egyszerre öt helyen mérik a biciklis forgalmat. A bicikliutak és sávok aszfaltjába telepített detektorok felett még télen is többen kerékpároztak: a 2019 decemberi biciklis forgalmat már 2020 december közepén túlszárnyalták a budapestiek, a bringás forgalom télen nőtt leginkább 2019-hez képest. A Csepelre vezető Weiss Manfréd úton mérték a legnagyobb éves (26%-os) növekedést, a budai rakparton pedig 2020-ban mértek először 1 milliónál több kerékpározót számoltak. Munkanapokon és munkaszüneti napokon is nőtt a kerékpáros forgalom, ami az otthoni munkavégzés, az oktatási intézmények és vendéglátóhelyek bezárása mellett kiemelkedő.

2021.01.11 |  aron
Így lett kerékpársáv a Nagykörúton és más fontos főútvonalakon

2020 legnagyobb és leghíresebb hazai kerékpárosbarát fejlesztése a nagykörúti kerékpársáv volt. A régóta várt, belvárosi kerületeket összekötő kerékpársávok tesztüzemét a tavaszi koronavírus-járvány elkerüléséhez kapcsolódóan indították el, majd a népszerűségét látva kisebb változtatásokkal ősszel meg is tartották. Cikkünkben összefoglaljuk, hogyan ért be több évtized várakozása, milyen volt a fogadtatása, miken vitáztunk és milyen lehetőséget ad a Nagykörút jövőjének, ezzel Budapestnek ez a kétszer két, olcsón és gyorsan kivitelezett sárga csík. A történet nem csak a Nagykörútra érvényes, akkor is érdemes elolvasnod visszaemlékezésünket, ha nem a környéken élsz, mert a tapasztalatok máshol is hasznosak lehetnek.

2020.12.29 |  aron
Itt találod Budapest és környéke kerékpárboltjainak térképét

Térképre tettük Budapest bringaboltjait és szervizeit. Jó böngészést!

2021.02.03 |  aron