Támogasd 1%-oddal a Kerékpárosklubot!

VOCA találkozó Budapesten

Címkék:

VOCA Budapest meeting  - 2013. április 18. - 21.

A VOCA projekttalálkozó sorozat budapesti állomásához érkezett.  Tíz ország képviseletében összesen 24-en jönnek el európa kerékpáros egyesületeitől, hogy bepillantást nyerjenek a budapesti bringás életbe és szubkultúrákba, valamint megismerjék a kerékpáros infrastruktúrat.

A találkozó témája: "Professional Work and Movement"

"Szakmai munka és mozgalom"

Happy Mass 2011

A találkozó szakmai napjai április 18-án  és 19-én (csütörtökön és pénteken) kerülnek megrendezésre.

Csütörtökön a bevezető után a főtémához kapcsolódóan lesznek előadások különböző egyesületek részéről. A napot egy 16:45-kor kezdődő egy órás workshoppal zárjuk, melynek témája: "Dialog or protest" ("Párbeszéd vagy tiltakozás").

Pénteken délelőtt tapasztalt közlekedési mérnökeink kétkeréken mutatják meg a budapesti kerékpáros infrastruktúra fejlesztéseket. Jó és rossz példákat egyaránt.

Péntek délután egy előadássorozat keretében vendégünk lesz a Budapesti Közlekedési Központ képviseletében Bencze-Kovács Virág, a Hungarian Cycle Chick-től Halász Áron, Mindspace-től Kobrizsa Ádám, Bike Maffia képviseletében Havasi Zoltán, a Critical Mass egyik atyja, Kükü (Kürti Gábor) és a Bringakonyha képviseletében Liptay Orsi.

Szombaton a  Kerékpárosklub Szevasz Tavasz rendezvényén az Újpesti (Carl Lutz) rakparton sok bringás program mellett a Bringázz a munkába! kampány megnyitóját nézzük meg. Délután természetesen csatlakozunk mi is a budapesti utolsó nagy Critical Mass felvonuláshoz.

Vasárnap a négy napos találkozót egy szentendrei bringatúrával zárunk.

Gyertek, vegyetek részt az előadásokon, workshopon vagy a vasárnapi szentendrei bringatúrán!  Várunk szeretettel!

Az előadások angol nyelven folynak.

Részletes programot ITT találjátok!

A program helyszíneit megtalálod ITT!


Ha szeretnél jönni, jelezz felém légy szíves az onkentes@kerekparosklub.hu e-mail címen.

 

Üdvözlettel:

Varga Andrea

VOCA projekt koordinátor