Támogasd 1%-oddal a Kerékpárosklubot!

A Balaton-mix: Vonattal, hajóval és bringával a Balatonon

Címkék:
A kedvezményes utazási jegy felnőtt, gyermek és családi kategóriában kétféle időtartamra váltható, a 7 napos változat 2 szabadon választott napon, a 3 napos változat pedig 1 szabadon választott napon 0-24 óráig jogosít korlátlan számú díjmentes utazásra a Balaton körüli vasútvonalakon és a tavon átkelő hajójáratokon.
 
 
A Balatonhoz való eljutásra 50%-os alkalmi menettérti jegy váltható, mely a Balaton Mix jegy felmutatása mellett jogosít visszautazásra. (A 3 napos Balaton Mix jegyhez legalább 50 km távolságra szóló, a 7 naposhoz bármilyen távolságra szóló alkalmi menettérti jegy váltható. Az alkalmi menettérti jegyhez, - amennyiben felárköteles vonattal történik az utazás, - valamennyi felárat, így a gyorsvonati pótjegyet is meg kell váltani.)
 
KERÉKPÁROS KEDVEZMÉNY
 
Vedd igénybe a balatoni forgalomban közlekedő, nagykapacitású kerékpárszállító vasúti kocsikat! A MÁV-START Zrt. járatain a felnőtt, gyermek és családi Balaton Mix jeggyel személyenként 1 db kerékpár díjmentes kerékpárjeggyel szállítható (pl. családi Balaton Mix jeggyel utazó 2 felnőtt és 2 gyermek 4 db kerékpárt szállíthat) az utazásra megjelölt napon/napokon a rendelkezésre álló szabad helyek függvényében. A díjmentes kerékpárjegyet az utazás megkezdése előtt meg kell váltani, a kerékpár elhelyezése és szállítása a MÁV-START Zrt. érvényben lévő Személyszállítási Üzletszabályzat kerékpárszállításra vonatkozó általános szabályai alapján történhet.
 
A Balatoni Hajózási Zrt. menetrendjében kerékpárszállításra kijelölt személyhajóin a felnőtt és a gyermek Balaton Mix jeggyel személyenként 1 db kerékpár díjmentesen szállítható a rendelkezésre álló szabad helyek függvényében. A kompjáratokon a felnőtt, gyermek és családi jeggyel szintén személyenként 1 db kerékpár díjmentesen szállítható.
 
A kedvezményes jeggyel történő utazásra 2016. október 23-ig van lehetőség.
 
A Balaton Mix jegyet váltók további kedvezményeket is igénybe vehetnek. 
 

***

További bringás hírek:
- a Kerékpárosklub további MÁV-val kapcsolatos hírei itt olvashatóak.
- a MÁV-START oldalán

 

 

Hozzászólások

Új hozzászólás beküldése

Azért érdemes átgondolni vásárlás előtt. Én akárhogy osztottam szoroztam nem jött be...
Főleg meg hogy: ".. a szabad helyek függvényében .."
De aki pont a Balatonnál reggeltől estig vonatozgatna, és nem zavarja, hogy esetleg a peronon kell hagynia a bringát... Mindegy is, legalább gondoltak ránk.