Facebook Instagram Youtube

A heti sorsolás részvételi feltételei

2014.04.25
A Bringázz a Munkába! (Bam!) kampány során a játékosok a bringazzamunkaba.hu oldalon található közlekedési naplójukban jelölik a munkábajárás módját és a megtett távolságot. A kampányban való résztvétel szabályai itt olvashatóak. 

Bringázz a Munkába! (Bam!) kampány során a játékosok a bringazzamunkaba.hu oldalon található közlekedési naplójukban jelölik a munkábajárás módját és a megtett távolságot. A kampányban való résztvétel szabályai itt olvashatóak

Bringázz a Munkába! (Bam!) kampány 2014. április 22 és május 30. között tart.

A Magyar Kerékpárosklub, mint a kampány szervezője, kétféle módon ajándékozza meg a résztvevőket:
(1.) Ha valaki legalább 8 bringás alkalmat regisztrál, garantált ajándékhoz jut
(2.) Továbbá, a szervező hetente (azaz összesen 5 alkalommal) végez nyereménysorsolást a résztvevők között, az alábbiak szerint:

Nyereménysorsolás:

A szervező hetente tart sorsolást a Bam! kampány azon résztvevői között, akik az alábbi, hetente változó, de előzetesen nem közzétett szempontoknak megfelelnek: 

1. 'Hősökkategória: A sorsolás időpontjáig legalább egyszer jelölte közlekedési naplójában az alábbiak egyikét

  • esőben tekert
  • gyerekkel tekert
  • öltönyben/szoknyában tekert
  • bringát és vonatot együtt használt

2. 'Kitartóak' kategória: Ebben a kampányfordulóban már a kampány vége előtt teljesítette a kampányt: azaz a sorsolás napjáig legalább 8 alkalommal regisztrálta kerékpárral megtett útját naplójában (akár jelöl bármilyen kategóriát, akár nem)

3. 'Új naplózók' kategória: aki május 19 és 30. között regisztrálja első alkalommal bringával megtett útját ebben a kampányfordulóban, és május 30-ig teljesít legalább 5 bringás alkalmat. (Ide tartoznak a teljesen újonnan csatlakozók és azok is, akik egy korábbi kampányban már vezették naplójukat, de a mostani fordulóban most kezdik el kilométereiket rögzíteni.)


A Szervező fenntartja a jogot arra, hogy a sorsolás előtt - figyelembe véve a különböző kategóriákat jelölők számát - eldöntse, az adott héten melyik kategóriát jelölők körében végzi a sorsolást.

A sorsoláson mindenki részt vesz, aki a hét utolsó munkanapja éjfélig rögzítette a tekerését a honlapon, vagy a mobil alkalmazással a tekeréseit feltöltötte. A sorsolás az ezt követő első munkanapon történik.

A heti nyeremények itt tekinthetőek meg.

A nyertesek nevét itt tesszük közzé.

Sorsolás menete:
A sorsolás időpontjában az adatbázisból összegyűjtjük az adott kategória teljesítőit. Az így kapott listát beszámozzuk 1-től N-ig. Véletlenszám generátorral (random.org) kiválasztunk a nyereményeknek megfelelő számú számot 1 és N között. A nyertesek a kisorsolt számoknak megfelelő sorszámú sorban levő személyek.

A Szervező a nyereményeket az értéküknek megfelelő sorrendben sorsolja. Egy sorsolásban egy személy csak egy nyereményre jogosult.

A nyeremény átadásainak egyéb részletszabályát a Szervező a nyerteseknek küldött külön értesítőben határozza meg.

A Nyereményjátékot a Szervező nem vállal semmilyen jótállást vagy garanciavállalást - a harmadik fél által felajánlott - nyereményekre. A nyeremények készpénzre nem válthatóak.

Szervező fenntartja magának a jogot jelen Játékszabály módosítására illetve kiegészítésére.

A Szervező a nyertes nevét honlapját közzéteszi, a nyertest emailben értesíti.

Téves adatszolgáltatás esetén ha nem sikerül elérni a nyertest, a Szervező a nyereményt újra sorsolja.

A Bringázz a munkába! kampány során felmerülő esetleges technikai hibákért a Szervező semminemű felelősséget nem vállal, az ebből eredő kártérítési és egyéb igényekért a felelősségét kizárja. 

 

Kapcsolódó hírek

A kerékpározás 7 fő előnyét bemutató kampányt indítottunk

Ha menned kell valahova, inkább bringázz! – olvasható a plakátokon, melyek kihelyezésével a Magyar Kerékpárosklub rendhagyó Bringázz a Munkába kampányának új epizódja indult el Budapesten. A BKK megállóiban a „miért?” kérdésre is választ adnak: biciklin könnyebb tartani a távolságot, nem kell dugóban ülni és parkolóhelyet keresni, az immunrendszert mellett a szívet is erősíti, a város levegőjével is jót tesz és még a kedvünk is jobb lesz tőle. A 13 éve zajló, a koronavírus miatt újratervezett Bringázz a Munkába kampányban először kórházak és szociális intézmények dolgozói kaptak bicikliket, az új szakaszban online és BKK megállókban népszerűsítik a kerékpározást.

2020.06.02 |  aron
Ezúttal józsefvárosi szociális segítők kaptak Csepel adománykerékpárokat

Öt kerékpárt adományozott ingyenes használatra a Csepel Zrt. a Józsefvárosi Szociális Szolgáltató és Gyermekjóléti Központ számára, hogy a központ munkatársai és önkéntesei könnyebben elérjék a segítségre szorulókat. A kerékpárokat hétfőn délelőtt vette át Takács Gábor, a központ vezetője.

2020.05.27 |  aron
Adománybringákat kapnak egészségügyi és szociális dolgozók az idei Bringázz a Munkába kampányban

20 darab kerékpárt adtak át a Szent László kórház dolgozóinak a 13 éve zajló Bringázz a Munkába kampány részeként, amely ezúttal a koronavírusra való tekintettel az egészségügyi és szociális dolgozók megsegítéséről és a kerékpározás egészségi előnyeiről szól. A vírushelyzet miatt rendhagyó formában, biciklis szervezetek és vállalkozások széles összefogásával szervezi meg a Magyar Kerékpárosklub a 2020-as Bringázz a munkába! kampány tavaszi fordulóját. A kerékpáros közlekedést népszerűsítő kampánynak a kijárási korlátozások idején módosul az üzenete: Maradj otthon, de ha menned kell, inkább bringázz!

2020.04.17 |  aron