Facebook Instagram Youtube

Újból találkozzunk a Bringaexpo-n! Most a városi közlekedés témakörét járjuk körül.

Újból találkozzunk a Bringaexpo-n! Most a városi közlekedés témakörét járjuk körül.
2014.02.24
Látogassatok el idén is standunkra a PORT.hu Bringaexpon! Helyszín: HUNGEXPO G pavilon, 38-as stand. Nyitva tartás: 2014. február 27.-március 2. - 10:00-18:00 (Fontos: ez idő alatt irodánk zárva tart!)

Látogassatok el idén is standunkra a PORT.hu Bringaexpon! 
Helyszín: HUNGEXPO G pavilon, 38-as stand. 
Nyitva tartás: 2014. február 27.-március 2. - 10:00-18:00 
(Fontos: ez idő alatt irodánk zárva tart!)

Sok sok mindennel készülünk. Standunk témája a Városi Közlekedés lesz, ezzel kapcsolatban láthatsz nálunk érdekességeket, hasznos információkat, gyönyörű fotókat.

 Az Expo bejáratánál ismét mi üzemeltetjük az ingyenes és őrzött bringaparkolót

 

 

 

 Az Országos Balesetmegelőzési Bizottsággal együttműködésben hamarosan kezdődik 
Együtt Közlekedünk közlekedésbiztonsági kampányunk, melyről standunkon egy kis kedvcsinálót láthatsz

 

Hogyan lakatolj: Megmutatjuk milyen a jó bringaparkoló és milyen a rossz, a helyszínen ki is próbálhatod őket és megmutatjuk, hogyan érdemes lakatolnod, hogy biztonságban tudd a bringádat.

 

Bringával boltba kampányunk utcai fotókiállítását most idehoztuk. Ha nem tudtad decemberben megnézni az óriásfotókat a budapesti Deák Ferenc utcában, most megteheted. Ne mulaszd el ezt a vissza nem térő alkalmat!

Nyeremény: Azok között, akik az Expon standunkon csatlakoznak hozzánk Kerékpárosklub tagnak vagy itt újítják meg tagságukat, kisorsolunk egy éjszakát 2 főre a Rosinante bringás szállodában, mely a Szentendrei-szigeten található. Tovább >>

Bam! bögre: Közkívánatra legyártottunk néhány darabot az őszi Bam! reggeli Facebook fejlécében található bögréből, hiszen nagyon sokan érdeklődtetek arról, hogyan lehetne ilyen bögréhez jutni. Most már 3 dimenzióban is létezik, és korlátozott számban hozzáférhető standunkon! Tovább >>

PORT BringaExpo: a belépőjegy mellé kapsz egy 5000 Ft-os kupont. Itt próbálhatod ki elsőként a MOL Bubi közbringarendszert! A BringaExpo újdonságai, kiállítói, programjai itt >>

 

 

Kapcsolódó hírek

15%-kal több kerékpározót mértek Budapesten 2020-ban, decemberben 61%-kal többet, mint egy éve

A BKK öt, nyilvánosan elérhető adatokat mutató kerékpárszámlálóján 15 %-kal nagyobb forgalmat mértek 2020-ban, mint 2019-ben. A 2020-ban összesen mért 2.771.710. kerékpározó rekord azóta, hogy egyszerre öt helyen mérik a biciklis forgalmat. A bicikliutak és sávok aszfaltjába telepített detektorok felett még télen is többen kerékpároztak: a 2019 decemberi biciklis forgalmat már 2020 december közepén túlszárnyalták a budapestiek, a bringás forgalom télen nőtt leginkább 2019-hez képest. A Csepelre vezető Weiss Manfréd úton mérték a legnagyobb éves (26%-os) növekedést, a budai rakparton pedig 2020-ban mértek először 1 milliónál több kerékpározót számoltak. Munkanapokon és munkaszüneti napokon is nőtt a kerékpáros forgalom, ami az otthoni munkavégzés, az oktatási intézmények és vendéglátóhelyek bezárása mellett kiemelkedő.

2021.01.11 |  aron
Így lett kerékpársáv a Nagykörúton és más fontos főútvonalakon

2020 legnagyobb és leghíresebb hazai kerékpárosbarát fejlesztése a nagykörúti kerékpársáv volt. A régóta várt, belvárosi kerületeket összekötő kerékpársávok tesztüzemét a tavaszi koronavírus-járvány elkerüléséhez kapcsolódóan indították el, majd a népszerűségét látva kisebb változtatásokkal ősszel meg is tartották. Cikkünkben összefoglaljuk, hogyan ért be több évtized várakozása, milyen volt a fogadtatása, miken vitáztunk és milyen lehetőséget ad a Nagykörút jövőjének, ezzel Budapestnek ez a kétszer két, olcsón és gyorsan kivitelezett sárga csík. A történet nem csak a Nagykörútra érvényes, akkor is érdemes elolvasnod visszaemlékezésünket, ha nem a környéken élsz, mert a tapasztalatok máshol is hasznosak lehetnek.

2020.12.29 |  aron
Itt találod Budapest és környéke kerékpárboltjainak térképét

Térképre tettük Budapest bringaboltjait és szervizeit. Jó böngészést!

2021.02.03 |  aron