Tagsági akció 2020 tél

Találkozzunk a Bringaexpon!

Címkék:

2015. február 26 és március 1. között minden nap szeretettel várunk standunkon a Bringaexpo-n. Ismerkedj meg önkénteseinkkel, munkatársainkkal. Ismerd meg szemléletformáló kampányainkat, lobbitevékenységünket, szakmai munkánkat. Idei túranaptárunkból is böngészgethetsz, segítőink pedig meglepetést kapnak.

 

A Hungexpo I-es számú főkapujánál található ingyenes és őrzött MOL biciklitárolót is mi üzemeltetjük.

 

Megismerheted munkánkat: miért és hogyan lobbizunk, milyen szemléletformáló kampányokat szervezünk, milyen közlekedésszakmai munkát végzünk.

Láthatsz majd olyan képeket, melyeken látszik tevékenységünk eredménye, és azt is elképzelheted, milyen lenne most a város, ha nem lennék.

Találkozhatsz önkénteseinkkel, munkatársainkkal.

Beléphetsz tagnak, vagy megújíthatod tagságod. Akik segítik munkánkat, meglepetést kapnak!

Megismerheted 2015-ös túranaptárunkat, melyben nagyon klassz közös utakat kínálunk csapatunkkal!

 

Kényelmes Blup! babzsákpuffokon pihenheted ki a Hungexpon lesétált kilométereket
 

 

 

Ha minket választasz, helyben rendelkezhetsz 1 perc alatt adód 1%-áról

 

 

 

Gyere, várunk!


Itt találsz meg minket:

1101 Budapest, Hungexpo, Albertirsai út 10. G pavilon, 58-as stand


 
Bővebben az idei Bringaexporól:
 
70 kiállító és 120 kerékpáros márka mintegy 10.000 négyzetméreten mutatja be a 2015-ös újdonságokat a Hungexpo G pavilonjában, naponta 10-18 óra között. A kiállítás külföldi díszvendége Ausztria, ahonnan nyolc régió érkezik a kerékpáros programkínálatuk bemutatására. 
 
A termékeket nem csak megnézni, de egy részüket kipróbálni is ki lehet a Bringaexpo tesztpályáján és az ún. pumpa pályán. Különleges versenyzésre ad lehetőséget a Csepel színpadon a sprint futam is, ahol egymás ellen tekerhetnek a vállalkozó kedvűek 500 méteres távokon. 
 
Az ingyenes Shimano KRESZ Parkban felkészült pedagógusok és közlekedési szakemberek segítségével ismerkedhetnek meg a gyerekek a biztonságos kerékpáros közlekedés alapjaival, a tekerések között pihenőként pedig a Bóbita gyerekszigeten játszhatnak. 
 
A színpadi programok között szerepel hazánk legjobb triálosának, Hegedűs Lászlónak lélegzetelállító showja, ezen kívül  a hátraszaltókat is felvonultató dirt jump produkció és művészi kerékpár verseny is, valamint beszélgetések híres hazai bringásokkal és több hazai kerékpárcsapat hivatalos csapatbemutatója
 
A kedvezményes, elővételes jegyvásárlás már elérhető az expo oldalán , a jegy a párhuzamosan zajló Utazás kiállításra is érvényes.
 
További infó a Bringaexpo weboldalán