Támogasd 1%-oddal a Kerékpárosklubot!

A Bringával Boltba kampányról

Eleged van a vacak küllőgyilkos bringaparkolókból? Hogy jobb megoldás híján a korláthoz, az útjelzőtáblához muszáj lakatolnod? Hogy a biztonsági őr rádszól, ha nem jó helyen lakatolsz - miközben nem lehet a kijelölt helyen normálisan lakatolni?

Most te is tehetsz a tarthatatlan állapotok ellen! Vegyél részt Bringával Boltba kampányunkban: segíts velünk együtt terjeszteni új, üzleteknek szóló információsanyagunkat arról, milyen kerékpárparkolót érdemes építeniük.

 

 

 

 

A feladat egyszerű:

  1. Íratkozz fel prospektusért itt. (Kézbesítés februártól!)
  2. Keress fel olyan üzleteket (boltokat, szolgáltatókat, étkező- vagy bulihelyeket stb.) ahova Te is szívesen járnál kerékpárral - de nem teszed, vagy csak nehézkesen, mivel a parkolás nem megoldott.
    • Próbáld meg megtudni, ki az üzletben a döntéshozó/tulajdonos/üzletvezető. Keresd meg - lehetőség szerint - személyesen, és nyújts át neki egyet a kis színes prospektusból. 
    • Olvasd el sorvezetőnket, mely minden fontos információt arról, pontosan mit kell tenned, és segítséget nyújt az üzletvezetővel folytatandó beszélgetésedhez is.
  3. Regisztrálj: Kérjük, a szórólap átadása után itt regisztráld az üzlet adatait. 

Köszönjük munkádat!
 
Kérdés esetén keresd Varga Andit az alábbi elérhetőségeken:
onkentes[kukac]kerekparosklub.hu
+36 30 543 9987Bringával Boltba kampánnyal kapcsolatos minden infó, prospektuskérő űrlap, boltregisztrációs ív, fotók stb egy helyen itt.

 

CsatolmányMéret
SORVEZETO.pdf60.07 kB

Hozzászólások

Új hozzászólás beküldése

köszönjük, javítottuk!

A belinkelt SORVEZETO.PDF 404-es hibára fut! Kéretik javítani!