Támogasd 1%-oddal a Kerékpárosklubot!

A SZIGETRE is bringával gyere - mi pedig vigyázunk rá, amíg bulizol!

Idén sincs gond, ha biciklivel szeretnél fesztiválokra menni. A Kerékpárosklub biciklitárolóval, közös tekerésekkel, programokkal illetve bringakölcsönzővel vár több fesztiválon is.

  • Sziget (augusztus 10-17):

Több száz férőhelyes, éjjel-nappal nyitva tartó, ingyenes és őrzött bringaparkoló, valamint ingyenes kölcsönző vár titeket a fesztivál területén, a főbejárattól nem messze (Térkép).

Biciklikölcsönzés 9:30-20:30 között, 20 000 Ft kaució ellenében működik.

  • Debreceni Campus Fesztivál (július 22-26):
A kerékpártároló a fesztivál bejáratának közelében lesz, melyet fesztivál szervezősége üzemeltet.
 
Kerékpárosklub Debreceni csapata július 24-én és 25-én túrát szervez a 14. századból fennmaradt Zeleméri Tempromromhoz. A 10:00 és 16:00 óra között tartó túra útvonala oda-vissza 24 km lesz, minden fontos tudnivaló itt
 
Azok számára, akik nem saját kerékpárral érkeznek a túrára, bérelhetnek biciklit 1 000 Ft-ért 10 000 Ft kaució ellenében, mely a nap végén visszajár.
 
  • Bánkitó (július 16-18):

Több száz férőhelyes, éjjel-nappal nyitva tartó, ingyenes bringaparkoló és kölcsönző vár Titeket a fesztivál bejáratánál.

Biciklikölcsönzés 10:00-19:00 között, 10 000 Ft kaució ellenében működik.

Tekerj a tóra! Július 18-án, szombaton 10:00-kor közös tekerés indul Vác vasútállomásról Rád, Penc és Keszeg érintésével.

További infók itt.

  • EFOTT (július 14-19.):

Több száz férőhelyes, éjjel-nappal nyitva tartó, ingyenes bringaparkoló és kölcsönző vár Titeket a fesztivál bejáratánál.

Tekerj az EFOTT-ra! Közös tekerés a fesztválra, info hamarosan!

  • Balaton Sound (július 8-12):

Több száz férőhelyes, éjjel-nappal nyitva tartó, ingyenes bringaparkoló és kölcsönző vár Titeket a fesztivál bejáratánál.

Biciklikölcsönzés 9:30-20:30 között, 10 000 Ft kaució ellenében működik.

  • VOLT fesztivál (július 1-4):

Több száz férőhelyes bringaparkoló és kölcsönző vár Titeket a VOLT fesztivál bejáratánál.

A parkoló éjjel-nappal, a kölcsönző 8-20 óráig lesz nyitva. A biciklitárolás és kölcsönzés is ingyenes, utóbbiért viszont 10 000 Ft kauciót kell fizetned készpénzben, amit a bicikli leadásakor visszakapsz.

A bejáratnál található tárolót és kölcsönzőt a Bringázz Sopron Egyesület üzemelteti.


Felejtsd el a dugót és a tömött tömegközlekedést, bringázz a fesztiválokra is!Tetszett a cikk?

A Kerékpárosklub azért dolgozik, hogy bringa- és emberbarát településeink legyenek. Ez csak a Te támogatásoddal lehetséges.

Hogyan segíthetsz?

Lépj be! Tagsági díjaddal nem csak a munkánkat támogathatod, hanem rengeteg szolgáltatás és kedvezmény is jár érte az egész országban. Belépéshez kattints ide!