Támogasd 1%-oddal a Kerékpárosklubot!

Óriásfotókiállítással indult el új Bringával Boltba kampányunk

Egy szabadtéri fotókiállítással indult útnak december 17-én új Bringával Boltba kampányunk. Az óriási méretű képek - melyek mindegyike arról tanuskodik, hogy a kerékpárral való vásárlás természetes része lehet életünknek - karácsonyig lesznek megtekinthetőek a budapesti Deák Ferenc utcában
 
A kiállított molinók különböző kerékpárral közlekedő emberek egy-egy jellemző élethelyzetét mutatja be. A képeken láthatunk lányaival bevásárolni járó cargo-bringás apukát (Kürti Gábor Critical Mass szervező személyében), egyetemista fiatalt, turkálóban vagy épp a Váci utcában vásároló lányt, illetve piacra járó anyukát és elegáns férfit is. 
 
A fotók azt hivatottak illusztrálni, hogy bárki el tudja intézni hétköznapi bevásárlását kerékpárral. Csupán egy kosárra, egy csomagtartóra, vagy nagyobb szállítmányokhoz egy teherhordó biciklire lehet szükség. Az autózás költségeinek megspórolásával pedig sokkal több és jobb minőségű terméket vehetünk meg, ráadásul a dugókat és a parkolási gondokat is elkerülhetjük. 
 
Ha nem tudod megnézni személyesen szabadtéri óriásfotó kiállításunkat, görgess lejjebb, vagy katt ide :-)
 
 
 
 
A kiállítás megnyitója egyben a országos Bringával Boltba kampányunk indítóeseménye is volt: innen indultak útnak aktivistáink, hogy üzletek számára terjesszék prospektusainkat. A tájékoztató füzetek arról szólnak, miért érdemes az üzleteknek, boltoknak örömmel fogadniuk a kerékpárral érkezőket, és mit tehetnek annak érdekében, hogy hozzájuk is egyre többen jöjjenek biciklivel. Az információs anyag arra buzdít, hogy az üzletek építsenek jól használható kerékpárparkolókat.
 
 
 
Ha nem tudtál személyesen jelen lenni a megnyitón, de te is szeretnél részt venni információs anyagunk országos terjesztésében, itt kérvényezhetsz magadnak a prospektusból, és kérjük, a terjesztéssel kapcsolatos sorvezetőnket is olvasd el.
 
 
A kiállított képeket valamint a kiállításmegnyitót dokumentáló képeket Kovács Márton készítette. A kiállítás a Ankert közreműködésével a Cyclechic.hu biciklis életmód blog szervezésében valósult meg.
 

Bringával Boltba kampánnyal kapcsolatos minden infó, prospektuskérő űrlap, boltregisztrációs ív, fotók stb egy helyen itt.
 

A kiállított óriásfotókat alább láthatjátok
 

 

 
Hozzászólások

Új hozzászólás beküldése

Végre! Ezekre vágytam már évek óta, és pont így. :) Legyen tele velük a város!