Miért jó tagnak lenni?

"Képzeld el 2 keréken" eredmények - köszönjük a sok beküldött alkotást!

Eredményhirdetés! Az 5 tagú zsűri végül több mint 300 alkotás közül választotta ki a kategóriánkénti 3-3 díjazottat valamint az Európa Pontban kiállításra kerülő műveket. Minden pályázónak köszönjük a részvételt, nagyon sok szép művet kaptunk! Várunk minden kedves pályázót az Európa Pontba szervezett kiállítás megnyitójára, szeptember 19-én!

A DÍJAZOTTAK

10-14 évesek:

 1. Csomor Lilla Lúcia (13 éves)
 2. Tóth Luca Panna (12 éves)
 3. Kalkán Dóra (13 éves)

15-19 évesek:

 1. Turzó Kristóf (17 éves)
 2. Laurinyecz Anita (18 éves)
 3. Sivadó Mónika (18 éves)

 

Gratuláunk a győzteseknek!
További információ: kepzeldel@kerekparosklub.hu illetve a
+36 30 954 850 számon.
 

AKIKNEK MŰVEIT KIÁLLÍTJUK AZ EURÓPA PONTBAN

 • 10-14 évesek:

Csomor Lilla Lúcia, Tóth Luca Panna, Kalkán Dóra
Császár Enikő Mercédesz, Cucin Emese, Kocsmár Gabriella, Graning Sára, Bakucz Júlia, Bajnai Kata, Pomozi Anna, Czenthe István, Tószegi Fanni, Trixler Bettina, Tóth Nikolett, Pogonyi Alexandra, Laskovics Antónia, Vass Eliza, Takacs Oliver Mate, Rémai Gábor, Baffy Fanni, Balogh Blanka és Kocsis Rebeka, Timmer Patrik, Vági Dorottya, Tarjáni Kéttannyelvű Általános Iskola - Szeged, Fialowksy Réka, Simon Anett, Kvell Panna, 

 • 15-19 évesek:

Turzó Kristóf, Laurinyecz Anita, Sivadó Mónika,
Czenthe Anna, Czenthe Kata, Mátyás Dóra, Holló Csilla, Ludvig Zsuzsanna, Kurusta Zsolt, Blázsovics Martin, Tamás Linda, Francia Imre, 
Czenthe Ilona, Pápai Flóra, Szabó Réka Paula, Korsós Ádám

Minden kedves pályázót szeretettel várunk a díjátadóval egybekötött kiállítás megnyitóra, amely szeptember 19-én délután 4-kor kezdődik az Európa pontban!
 

A ZSŰRIZÉS ÍGY ZAJLOTT

Az 5 tagú zsűri először végignézte az összes művet, és egy gyors szűrés után kiválogatta a jobbnak ítélt pályaműveket. Ezután a kiválasztott műveket újra átnézték egyesével, és előre meghatározott szempontok szerint pontozták azokat. Három szempont volt: mennyire felelt meg a kiírásnak (5p), mennyire volt kreatív és ötletes (5p), a kivitelezés minősége és esztétikuma (5p), összesen tehát egy zsűritag max. 15 pontot adhatott egy alkotásra. Egy mű tehát maximum 75 (5x15) pontot kaphatott.

A DÍJAK

 1. ELSŐ HELYEZÉS:
  Egy amszterdami hétvége 2 fő részére az első helyezettnek a Holland Nagykövetség és a KLM jóvoltából. A díjjal jár: Budapest-Amszterdam-Budapest repülőjegy 2 személy részére a KLM-től; 2 éjszaka szállás 2 személy részére a nyertes által választott szálláshelyen legfeljebb 400 € értékben + 400 € költőpénz a Holland Nagykövetség jóvoltából. A szállás fizetése átutalással történik, a költőpénzt készpénzben kapja meg a nyertes. Mivel a repülőjegyeket az utazás előtt 35 nappal le kell foglalni, a nyertesnek a szükséges adatokat (utazás időpontja, név, mobiltelefonszám, életkor, e-mailcím) 40 nappal az utazás előtt szervező rendelkezésére kell bocsátania. Az utazásnak 2011 december 31. előtt meg kell történnie.
   
 2. MÁSODIK HELYEZÉS:
  Egy 100.000 Ft értékű kerékpárvásárlási utalvány a második helyezettnek az ING Biztosító jóvoltából. Az utalványt az InterSport budaörsi áruházában lehet beváltani. Az utalványt kizárólag kerékpár vásárlására lehet csak felhasználni.
   
 3. HARMADIK HELYEZÉS:
  Egy 50.000 Ft-os sportutalvány a harmadik helyezettnek az InterSport jóvoltából. Az utalványt az InterSport budaörsi áruházában lehet beváltani.