Tagsági akció 2020 tél

Bringaexpo 2013

Az 1-es számú bejáratnál ingyenes, őrzött kerékpárparkolóval várunk Benneteket. Keressetek minket a kiállítás teljes időtartama alatt (2013. február 28. - március 3. között reggel 10 órától este 18 óráig) a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban (1101 Budapest Albertirsai út 10.) a G pavilon 27-es standján.

Ha most lépsz be vagy hosszabbítod meg tagságodat, értékes nyeremények várnak ! Részletek itt !

Ha nem tudsz személyesen eljönni, akkor látogasd rendszeresen weboldalunkat, hiszen itt folyamatosan tudósítunk benneteket a helyszíni történésekről. ** KÉPGALÉRIÁNK ITT ÉRHETŐ EL **

Ha nem Budapesten laksz, használd ki a vasúti kedvezményt: 50%-os kedvezménnyel jöhetsz MÁV-on: alkalmi menettérti jegyet kell venned, amit Bringaexpo MÁV standján lepecsételnek. Részletek itt. (és tagságival további 25%-ot tudsz spórolni a kerékpárjegyed árából)

Szolgáltató partnereinkkel együtt állítunk ki, így találkozhatsz standunkon

  • az Uniqa biztosítóval, aki a Kerékpárosklub tagsági kártyához járó baleset és felelősségbiztosítás mögött áll. A biztosításról itt tudhatsz meg többet
  • a CIB Bankkal, aki kedvezményes számlavezetést biztosít tagjainknak. A részletes kedvezményekről itt olvashatsz
  • a MÁV-Start Zrt.-vel, aki 25% kedvezményt ad a kerékpárszállítási díjból, ha van Kerékpárosklub tagsági kártyád

 

Hozzászólások

Új hozzászólás beküldése

Jó lenne, ha a MÁV Stand a mi standunkon lenne... (így a 25%-os kedvezményről élből a célközönség rögtön tájékozódna!!! )
"alkalmi menettérti jegyet kell venned, amit Bringaexpo MÁV standján lepecsételnek. Részletek itt. (és tagságival további 25%-ot tudsz spórolni a kerékpárjegyed árából)"