Facebook Instagram Youtube

Gyere szeptember 26-án a budapesti Madách térre és Scherer Pétertől jelvényt kapsz!

Gyere szeptember 26-án a budapesti Madách térre és Scherer Pétertől jelvényt kapsz!
2014.09.24
 Gyere el kampánynyitónkra!Gyere kampánynyitónkra szeptember 26-án reggel 8:30-kor a budapesti Madách térre.

 

Gyere el kampánynyitónkra!

Gyere kampánynyitónkra szeptember 26-án reggel 8:30-kor a budapesti Madách térre.

 

Itt Scherer Péter színművész kinevez téged is Bringatársnak és megkapod tőle Bringatárs jelvényedet: vidd hírét a játéknak és győzd meg saját kollégáidat, próbálják ki ők is a biciklit munkábajárásra.

 

 

 

Hogy mi az a Bringatárs?

 

Katt ide, és megtudod!

 

 

 

Az esemény pontos helyszíne a megújult Madách tér:

 

 

Kapcsolódó hírek

A kerékpározás 7 fő előnyét bemutató kampányt indítottunk

Ha menned kell valahova, inkább bringázz! – olvasható a plakátokon, melyek kihelyezésével a Magyar Kerékpárosklub rendhagyó Bringázz a Munkába kampányának új epizódja indult el Budapesten. A BKK megállóiban a „miért?” kérdésre is választ adnak: biciklin könnyebb tartani a távolságot, nem kell dugóban ülni és parkolóhelyet keresni, az immunrendszert mellett a szívet is erősíti, a város levegőjével is jót tesz és még a kedvünk is jobb lesz tőle. A 13 éve zajló, a koronavírus miatt újratervezett Bringázz a Munkába kampányban először kórházak és szociális intézmények dolgozói kaptak bicikliket, az új szakaszban online és BKK megállókban népszerűsítik a kerékpározást.

2020.06.02 |  aron
Ezúttal józsefvárosi szociális segítők kaptak Csepel adománykerékpárokat

Öt kerékpárt adományozott ingyenes használatra a Csepel Zrt. a Józsefvárosi Szociális Szolgáltató és Gyermekjóléti Központ számára, hogy a központ munkatársai és önkéntesei könnyebben elérjék a segítségre szorulókat. A kerékpárokat hétfőn délelőtt vette át Takács Gábor, a központ vezetője.

2020.05.27 |  aron
Adománybringákat kapnak egészségügyi és szociális dolgozók az idei Bringázz a Munkába kampányban

20 darab kerékpárt adtak át a Szent László kórház dolgozóinak a 13 éve zajló Bringázz a Munkába kampány részeként, amely ezúttal a koronavírusra való tekintettel az egészségügyi és szociális dolgozók megsegítéséről és a kerékpározás egészségi előnyeiről szól. A vírushelyzet miatt rendhagyó formában, biciklis szervezetek és vállalkozások széles összefogásával szervezi meg a Magyar Kerékpárosklub a 2020-as Bringázz a munkába! kampány tavaszi fordulóját. A kerékpáros közlekedést népszerűsítő kampánynak a kijárási korlátozások idején módosul az üzenete: Maradj otthon, de ha menned kell, inkább bringázz!

2020.04.17 |  aron