Facebook Instagram Youtube

Győzd meg te is kollégáidat, próbálják ki a bringás munkábajárást. Legyél te is Bringatárs!

Győzd meg te is kollégáidat, próbálják ki a bringás munkábajárást. Legyél te is Bringatárs!
2014.09.24
Szeptember 26-án kezdődik az őszi Bam! forduló. Gyűjtsd naptáradban a kerékpárral megtett kilométereidet, és ha október 31-ig megvan a legalább 8 alkalom, oklevelet kapsz! Győzd meg kollégáidat is, segítünk!

Szeptember 26-án kezdődik az őszi Bam! forduló. Gyűjtsd naptáradban a kerékpárral megtett kilométereidet, és ha október 31-ig megvan a legalább 8 alkalom, oklevelet kapsz! Győzd meg kollégáidat is, segítünk!

 

Győzd meg kollégáidat, legyél te is Bringatárs!

Segítünk kollégád meggyőzésében, kövesd az alábbi lépéseket:

1. Nyomtasd ki innen A4 méretben asztalra helyezhető kampányplakátunkat, hátulján naptárral

2. Hajtsd háromrét

3. Tedd bizonytalan kollégád asztalára és beszélgess vele, győzd meg, ő is bringázzon a munkába. Mi tudjuk, hogy csak a személyes meggyőzés számít.

4. Várd másnap reggel a céges bringaparkoló előtt egy pohár frissítővel :-)


Oklevél

Ha október 31-ig teljesíted naptáradban a minimum 8 bringás alkalmat, oklevelet kapsz! Szeretnéd tudni, hányféle oklevél van? További kérdéseid vannak az oklevéllel kapcsolatban? Itt olvashatsz tovább.


BAM APP

Nincs kedved kézzel írni a kilométereidet? Töltsd le telefonos alkalmazásunkat.

 

 

 

 

 


Bam! Bringás reggelik - október 9-én!

A bringás reggeliket 2014. október 9-én rendezzük - országosan 30 reggeliztetőponton. A helyszínek itt honlapunkon és Facebook oldalukon.

Mit kell tudni a bringásreggelikről? Kattints ide és megtudhatod!

 Gyere el kampánynyitónkra!

Gyere el kampánynyitó eseményünkre szeptember 26-án reggel 8:30-kor a budapesti Madách térre.

Itt Scherer Péter színművész kinevez téged is és megkapod tőle Bringatárs jelvényedet: vidd hírét a játéknak és győzd meg saját kollégáidat, próbálják ki ők is a biciklit munkábajárásra.

 

Kapcsolódó hírek

15%-kal több kerékpározót mértek Budapesten 2020-ban, decemberben 61%-kal többet, mint egy éve

A BKK öt, nyilvánosan elérhető adatokat mutató kerékpárszámlálóján 15 %-kal nagyobb forgalmat mértek 2020-ban, mint 2019-ben. A 2020-ban összesen mért 2.771.710. kerékpározó rekord azóta, hogy egyszerre öt helyen mérik a biciklis forgalmat. A bicikliutak és sávok aszfaltjába telepített detektorok felett még télen is többen kerékpároztak: a 2019 decemberi biciklis forgalmat már 2020 december közepén túlszárnyalták a budapestiek, a bringás forgalom télen nőtt leginkább 2019-hez képest. A Csepelre vezető Weiss Manfréd úton mérték a legnagyobb éves (26%-os) növekedést, a budai rakparton pedig 2020-ban mértek először 1 milliónál több kerékpározót számoltak. Munkanapokon és munkaszüneti napokon is nőtt a kerékpáros forgalom, ami az otthoni munkavégzés, az oktatási intézmények és vendéglátóhelyek bezárása mellett kiemelkedő.

2021.01.11 |  aron
Így lett kerékpársáv a Nagykörúton és más fontos főútvonalakon

2020 legnagyobb és leghíresebb hazai kerékpárosbarát fejlesztése a nagykörúti kerékpársáv volt. A régóta várt, belvárosi kerületeket összekötő kerékpársávok tesztüzemét a tavaszi koronavírus-járvány elkerüléséhez kapcsolódóan indították el, majd a népszerűségét látva kisebb változtatásokkal ősszel meg is tartották. Cikkünkben összefoglaljuk, hogyan ért be több évtized várakozása, milyen volt a fogadtatása, miken vitáztunk és milyen lehetőséget ad a Nagykörút jövőjének, ezzel Budapestnek ez a kétszer két, olcsón és gyorsan kivitelezett sárga csík. A történet nem csak a Nagykörútra érvényes, akkor is érdemes elolvasnod visszaemlékezésünket, ha nem a környéken élsz, mert a tapasztalatok máshol is hasznosak lehetnek.

2020.12.29 |  aron
Itt találod Budapest és környéke kerékpárboltjainak térképét

Térképre tettük Budapest bringaboltjait és szervizeit. Jó böngészést!

2021.02.03 |  aron