Facebook Instagram Youtube

László János személyes üzenete tisztújító közgyűlésünk kapcsán

László János személyes üzenete tisztújító közgyűlésünk kapcsán
2015.10.26
László János személyes üzenete a Kerékpárosklub tisztújító közgyűlésének kapcsán. 
 
 
Kedves barátaim, régiek és újak!
 
Eljött az ideje, hogy a mindannyiunk által szeretett Kerékpárosklub még inkább a saját lábára (kerekére) álljon. Ebben nagyon sok lépés történt előre - remek csapat, hatékony vezetés. Ami előttünk áll, az talán az eddigi legfontosabb eseménye szervezetünknek: ez az első alkalom, hogy a teljes elnökséget újra kell választanotok - az elnököt is.
Itt engedjetek meg egy személyes megjegyzést. Tíz éve csinálom lelkesen ezt a munkát, és most sem a lelkesedésem, hanem az ehhez szükséges erő és egészség veszett el. Remélem, az állapotom meg fogja engedni, hogy néha-néha segítsek, ha kérdeztek, de most nem jelöltetem magam elnökségi tagnak.
 
A dolgunk a most következő egy hónapban, hogy megtaláljuk a megfelelő jelölteket a tisztségekre. Ezen múlik a Kerékpárosklub jövője.
 
Barátsággal,
 
László János
elnök
 
--------------------------------------------------------------------
 
Tisztújító közgyűlés 
  • Időpontja: 2015. november 14-én, délután 14:00 órakor
  • Helyszíne: Hermann Ottó Általános Iskola (1137 Budapest, Radnóti Miklós u. 35.)
Az új vezetőségbe való jelentkezéshez minden információt itt megtalálsz.
 
--------------------------------------------------------------------
 

Kapcsolódó hírek

15%-kal több kerékpározót mértek Budapesten 2020-ban, decemberben 61%-kal többet, mint egy éve

A BKK öt, nyilvánosan elérhető adatokat mutató kerékpárszámlálóján 15 %-kal nagyobb forgalmat mértek 2020-ban, mint 2019-ben. A 2020-ban összesen mért 2.771.710. kerékpározó rekord azóta, hogy egyszerre öt helyen mérik a biciklis forgalmat. A bicikliutak és sávok aszfaltjába telepített detektorok felett még télen is többen kerékpároztak: a 2019 decemberi biciklis forgalmat már 2020 december közepén túlszárnyalták a budapestiek, a bringás forgalom télen nőtt leginkább 2019-hez képest. A Csepelre vezető Weiss Manfréd úton mérték a legnagyobb éves (26%-os) növekedést, a budai rakparton pedig 2020-ban mértek először 1 milliónál több kerékpározót számoltak. Munkanapokon és munkaszüneti napokon is nőtt a kerékpáros forgalom, ami az otthoni munkavégzés, az oktatási intézmények és vendéglátóhelyek bezárása mellett kiemelkedő.

2021.01.11 |  aron
Így lett kerékpársáv a Nagykörúton és más fontos főútvonalakon

2020 legnagyobb és leghíresebb hazai kerékpárosbarát fejlesztése a nagykörúti kerékpársáv volt. A régóta várt, belvárosi kerületeket összekötő kerékpársávok tesztüzemét a tavaszi koronavírus-járvány elkerüléséhez kapcsolódóan indították el, majd a népszerűségét látva kisebb változtatásokkal ősszel meg is tartották. Cikkünkben összefoglaljuk, hogyan ért be több évtized várakozása, milyen volt a fogadtatása, miken vitáztunk és milyen lehetőséget ad a Nagykörút jövőjének, ezzel Budapestnek ez a kétszer két, olcsón és gyorsan kivitelezett sárga csík. A történet nem csak a Nagykörútra érvényes, akkor is érdemes elolvasnod visszaemlékezésünket, ha nem a környéken élsz, mert a tapasztalatok máshol is hasznosak lehetnek.

2020.12.29 |  aron
Itt találod Budapest és környéke kerékpárboltjainak térképét

Térképre tettük Budapest bringaboltjait és szervizeit. Jó böngészést!

2021.02.03 |  aron