Facebook Instagram Youtube

Most lépj be, hosszabbíts vagy vegyél ajándékba tagságot és nyerd meg az 50 menő ajándék egyikét!

Most lépj be, hosszabbíts vagy vegyél ajándékba tagságot és nyerd meg az 50 menő ajándék egyikét!
2014.11.30
Ajándékozd meg magad és szeretteidet: most lépj be Kerékpárosklub tagnak vagy ajándékozz tagságot Karácsonyra és nyerd meg az 50 menő ajándék egyikét! Az akció december 12-ig meghosszabbítva, sorsolás december 16-án!
Ajándékozd meg magad és szeretteidet: most lépj be Kerékpárosklub tagnak vagy ajándékozz tagságot Karácsonyra és nyerd meg az 50 menő ajándék egyikét! (az akció december 12-ig érvényes)
 
A Kerékpárosklub a legnagyobb hazai szakmai szervezetként mindent megtesz, hogy hitelesen és kiemelkedő színvonalon képviselje a kerékpárosok érdekeit és elősegítse településeink élhetőbbé tételét.
Ennél sokkal több ügyet szeretnénk még sikerre vinni, függetlenségünk és hitelességünk elsődleges forrása pedig a Te támogatásod.

Tagjaink azon túl, hogy a legnagyobb magyarországi szervezet munkáját segítik, a legnagyobb aktív kerékpáros közösségnek is részévé válnak, és alábbi szolgáltatásaink is megilletik őket:

 • 25 % kedvezmény vasúti kerékpárjegyre
 • 5-50 %-os klubkártya kedvezmények (EDC és Magyar Kerékpárosklub elfogadóhelyeken, pl. szálláshelyek, szervízek - melyek listája folyamatosan bővül)
 • érdekvédelem, szakmai tanácsadás
 • ingyenes jogsegélyszolgálat. Tovább.
 • kedvezményes bankszámlacsomag. Tovább.
 • a tagsághoz választható még baleset- és felelősségbiztosítás. Tovább
 

 
Ezeket sorsoljuk ki 2014. december 16-án:
 

 

13 db Critical Mass póló

(A készlet függvényében: 8 női és 5 férfi szabású póló, különféle színekben és méretben)

 

 

2 db Bigo bringás táska: a színt majd a nyertesek választhatják ki.

5 az egyben: táska, esőponcsó, gyermekhordozó, piknikpléd. Kettő vagy több össze-cipzározásával bővíthető. 

 

4 db Bam! Bringázz a munkába! póló

Ha ezt viseled, büszkén hirdetheted, hogy te is természetesen bringázol a munkába.

 

 

 

 

 

 

2 db MakaiBetti női bringás divatpulcsi.

Hosszított ujj zsepi tartó zsebbel. Hosszított hát, hogy ne csússzon fel. A csőkapucni lehúzva sál: nem lobog a hátadon menet közben. Ha felteszed, nem fordul bele a fejed, amikor hátranézel. A lehúzható mandzsetta jól védi a kézfejed, miközben markolod a kormányt. A nyertes választhat színt és a pulcsit a tervező egyedi méretre készíti majd el december folyamán.

 

 

4 db 5 ezer forintos Decathlon vásárlási utalvány

 

 

 

 

5 db állítható méretű BRINGÁS Vadjutka gyűrű

 

 

20 db 2015-ös 360fokbringa falinaptár, melyen a 2011 óta világkörüli úton bicikliző nászutasok, Árpi és Zita legjobb fotóit láthatjátok. A tavalyi falinaptárt alább nézheted meg. 

 

 

 

 


Az akció feltételei:

 • Az akció ideje 2014. november 20 - december 12. (a tagsági díjnak ez alatt az idő alatt kell hozzánk megérkeznie)
 • A sorsolást 2014. december 16-án tartjuk. A nyerteseket emailben értesítjük, a nyertesek listáját honlapunkon és Facebook oldalunkon is közzétesszük. 
 • A nyereményeket irodánkban lehet majd átvenni. Indokolt esetben a nyereményátvétel módja lehet külön megállapodás tárgya is. Erről a nyertesekkel külön egyeztetünk.
 • Az ajánlat hosszabbítók és új tagok esetében is érvényes (Ha csak hónapok múlva jár le a tagságod, akkor is érdemes már most hosszabbítanod, hiszen a fordulónaphoz képest számoljuk az újabb 1 év érvényességet.)
 • Akkor is nyerhetsz, ha másnak veszel tagságot ajándékba - mondjuk Mikulásra vagy Karácsonyra. A tagság 2015. január 1-től 2015. december 31-ig lesz érvényes. Az ajándékot egy díszes borítékban, kísérőlevéllel postázzuk címedre vagy közvetlenül a kedvezményezett címére. Minden tudnivaló az ajándékozásról itt

Hogyan lehetek tag? Olvasd el.

Éves tagsági díjak itt.
 

 

Kapcsolódó hírek

15%-kal több kerékpározót mértek Budapesten 2020-ban, decemberben 61%-kal többet, mint egy éve

A BKK öt, nyilvánosan elérhető adatokat mutató kerékpárszámlálóján 15 %-kal nagyobb forgalmat mértek 2020-ban, mint 2019-ben. A 2020-ban összesen mért 2.771.710. kerékpározó rekord azóta, hogy egyszerre öt helyen mérik a biciklis forgalmat. A bicikliutak és sávok aszfaltjába telepített detektorok felett még télen is többen kerékpároztak: a 2019 decemberi biciklis forgalmat már 2020 december közepén túlszárnyalták a budapestiek, a bringás forgalom télen nőtt leginkább 2019-hez képest. A Csepelre vezető Weiss Manfréd úton mérték a legnagyobb éves (26%-os) növekedést, a budai rakparton pedig 2020-ban mértek először 1 milliónál több kerékpározót számoltak. Munkanapokon és munkaszüneti napokon is nőtt a kerékpáros forgalom, ami az otthoni munkavégzés, az oktatási intézmények és vendéglátóhelyek bezárása mellett kiemelkedő.

2021.01.11 |  aron
Így lett kerékpársáv a Nagykörúton és más fontos főútvonalakon

2020 legnagyobb és leghíresebb hazai kerékpárosbarát fejlesztése a nagykörúti kerékpársáv volt. A régóta várt, belvárosi kerületeket összekötő kerékpársávok tesztüzemét a tavaszi koronavírus-járvány elkerüléséhez kapcsolódóan indították el, majd a népszerűségét látva kisebb változtatásokkal ősszel meg is tartották. Cikkünkben összefoglaljuk, hogyan ért be több évtized várakozása, milyen volt a fogadtatása, miken vitáztunk és milyen lehetőséget ad a Nagykörút jövőjének, ezzel Budapestnek ez a kétszer két, olcsón és gyorsan kivitelezett sárga csík. A történet nem csak a Nagykörútra érvényes, akkor is érdemes elolvasnod visszaemlékezésünket, ha nem a környéken élsz, mert a tapasztalatok máshol is hasznosak lehetnek.

2020.12.29 |  aron
Itt találod Budapest és környéke kerékpárboltjainak térképét

Térképre tettük Budapest bringaboltjait és szervizeit. Jó böngészést!

2021.02.03 |  aron