Facebook Instagram Youtube

Hírek: vienna

Élvezd az életet – Bécs komolyan tesz a bringás fejlődésért
Bécsben a városháza külön céget (!) hozott létre a bringázás és gyaloglás terjesztéséért 3.5 millió eurós bringás büdzsével, mert a 6,7%-os biciklis közlekedési arányt 5 év alatt 10%-ra akarják növelni. 
2013.06.18 |  Emese
A VELO-CITY 2013-ról jelentjük Bécsből
Magyarország is képviseltette magát a június 11-14 között Bécsben megrendezett VELO-CITY nemzetközi kerékpáros konferencián. 
2013.06.05 |  Emese
EU mobilitási politika és a kerékpározás
EU mobilitási politika és a kerékpározás címmel az ECF főtitkára, Bernhard Einsink vezette az utolsó plenáris ülést. A beszélgetés résztvevői:Siim Kallas, az Európai Bizottság közlekedésért felelős elnökhelyettese, az Európai Parlament két tagja: Mathieu Grosch (EPP) és Michael Cramer (Zöldek) és az ECF 2 tagszervezetének elnökei: Marijke van Haren a holland Fietsersbondtól és Ulrich Syberg a német ADFC-től.
2013.06.15 |  admin
Hétfő: a nulladik nap!
Bár hivatalosan június 11-én, kedden kezdődik a konferencia, sokan már hétfőn is dolgoztak: Az ECF (az Európai Kerékpáros Szövetség) tagjai több témában tartottak megbeszéléseket, workshopokat: Scientists for Cycling – A kerékpározás megduplázásának tudománya Európában
2013.06.11 |  Emese