Támogasd 1%-kal a munkánkat!

Elárasztották Csömört a bicajtámaszok

 
 
Hosszú folyamat fontos része jött el azzal a lépéssel, hogy Csömörön is megjelennek a legjobban használható bicajtámaszok. Még 2011 decemberében volt a Kerékpárosklub és Csömör Önkormányzat között egy megbeszélés amin áttekintettük a bicajosokat érintő kérdéseket. Ennek egyik legfontosabb lépése a mostani, ami elősegíti a településen belüli kerékpározást . Számos bolt, közterület és önkormányzati intézmény elé lett kihelyezve kerékpártámasz.
 

Ami azonban még jobbá teszi ezt a hírt, hogy ezzel együtt egy erősebb kampányt kívánnak elindítani a kerékpározás népszerűsítése érdekében. Ezzel ösztönözni a csömöri lakosokat, hogy gépjármű helyett inkább a kerékpárt válasszák a boltba, iskolába vagy ügyintézéskor. Így egy kis tábla hirdeti a kerékpártámaszokba helyezve, hogy: "Bringára fel"

 

A mostani fejlesztés csupán az első lépése a kerékpártámasz programnak, mert vannak olyan helyek így például az általános iskola, ahol az őszi iskolakezdésre tervezik az átadást, továbbá olyan helyekre is kerülhetnek amik a most kimaradtak.

Hozzászólások

Új hozzászólás beküldése

Köszönöm a Kerékpárosklub közreműködését, meglepően sok helyen láttam ilyen új kerékpártámaszokat. Ez tényleg fontos és jobban motivál a bicikli használatára.