Facebook Instagram Youtube

Hírek

László János 75
János épp a Velo-cityvel egyidőben lenne hetvenöt!
2024.06.24 |  melinda
Indul a főszezon - kerékpárszállítás vonaton idén nyáron
Te sem unod még a “Balatoni Bringakört"? Akár első, akár sokadik alkalommal tervezed körbetekerni a tavat, vagy annak egy szakaszát, érdemes lehet autó helyett vonatra szállni, a bringáddal együtt.
2024.06.19 |  melinda
Sorsoltunk! Gratulálunk a tavaszi tagsági akció nyerteseinek!
Május 6. és június 13. között zajlott az idei tavaszi tagsági akciónk, több mint 128 értékes és izgalmas ajándékot sorsoltunk ki azok között, akik ebben az időszakban beléptek vagy meghosszabbították Kerékpárosklub tagságukat! A nagylelkű támogatóink által felajánlott nyeremények között bringás kiegészítők, térképek, családi programok, szálláshelyek és vásárlási utalványok vannak 1.2 millió forint értékben. Köszönjük a nyeremények felajánlóinak és tagjainknak a támogatást!
2024.06.18 |  melinda
Kapcsoljunk magasabb fokozatra Európában!
Az Európai Kerékpáros Szövetség (European Cyclists’ Federation (ECF)) kiáltványához mi is csatlakoztunk, amit a 2024-es Európai Parlamenti választásokra készítettek.
2024.05.27 |  melinda
Feljelentést tettünk: baleseti gócpont Hódmezővásárhelyen
2022. júniusában Hódmezővásárhelyen egy 11 éves kerékpározó kislány szenvedett súlyos balesetet a Dr. Rapcsák András út és a Lázár u. rosszul kialakított kereszteződésében. Az önkormányzat vizsgálatot ígért, de a problémák hónapokkal később is fennálltak, ami újabb balesetekhez vezetett. Feljelentést tettünk a kereszteződés forgalmi rendje miatt, amely veszélyezteti a közlekedőket, és nem felel meg a KRESZ-nek és a műszaki előírásoknak sem. Cikkünk részletezi az eseteket, az önkormányzat válaszait és a szükséges intézkedések hiányát, amelyek továbbra is kockázatot jelentenek a közlekedők számára.
2024.05.21 |  melinda
Tavaszi TAGSÁGI AKCIÓ - Legyél Klubtag te is!
Minél több tagunk van, annál erősebbek vagyunk, és így még nagyobb hatásunk van az ország bringás fejlődésére is - ezért kérünk, hogy csatlakozz, vagy hosszabbítsd meg a klubtagságod! Idén május 6. és június 10. között belépő új tagjaink, illetve tagságukat megújítók között több mint 107 értékes és izgalmas ajándékot sorolunk ki 1,2 millió forint értékben! Az éves tagsággal a bringás fejlődésért végzett munkánkat támogatod, klubtagságoddal pedig kedvezményeket vehetsz igénybe szervizekben, szálláshelyeken és éttermekben is.
2024.05.06 |  melinda