Miért jó tagnak lenni?

nem agysebészet, ugye nem?

Bringatárolás a VMG -ben, az érdi Vörösmarty Mihály gimnáziumban most és mindörökké!

Ilyen volt nézegess képeket, itt.

Négy éve az Önkormányzatunkkal egyetértésben meghirdettük, amelyik iskola a legtöbb diákot vonultatja fel az Érd Körbén, kerékpártárolót nyer. A VMG bizony ekkor messze a legtöbb diákot mozgatta meg, így megnyerte!

Aztán helyszíni szemléztünk terveztünk, egyeztettünk, helyet tűztünk ki, vártunk, kérdeztünk, az önkormányzat közlekedésfelelőse távozott, újjal ismerkedtünk, aztán ugyenezt még kétszer. Vagy három évvel ezelőtt egy ifjú VMG-s még petíciót is adott át Polgármesterünknek az Érd Körbén a tároló megvalósításáért.

Azóta csak folyt, csak folyt le a víz a Dunán Érd Ófalunál, sok dolog jött közbe, volt pénz rá, aztán nem (lásd a csatolt levelet), sok érdekes magyarázat született, ám tároló nem épült. Pedig tavaly év elején már a támaszokat is megvette hozzá az önkormányzat! A bringákat meg a bringásokat sajna továbbra sem tisztelték meg eléggé, telek teltek el.

A VMG újságjába cikk is született egy kedves és lelkes ifjú ember jóvoltából, lásd itt a 12. oldalon.

No idén tavasszal nagyon mással próbálkoztunk: támaszt ültettünk!

Hihhetetlen ami történt!  Mostanra, nyár végére, kikeltek a kerékpártámaszok!

El tudod olvasni, mi van a támasz ültetésben segédkező, különben az év tizenegy hónapjában amerikában élő fiatalember pólóján?

Nem? Segítek! Íme: "It's not brain surgery", tehát "Ez nem agysebészet!", azaz nem lehetetlen!

Bringázzatok a gimnáziumotokba VMG-sek!

 

CsatolmányMéret
Jegyzoasszony valasza 3.pdf346.29 kB