Támogasd 1%-oddal a Kerékpárosklubot!

Mérnököt keres a Kerékpárosklub!

Támogatásotoknak köszönhetően a Kerékpárosklub eljutott arra a szintre, hogy új mérnökünk lehessen, amit nagyon köszönünk. Kérünk hívjátok fel erre a környezetetekben mozgó bringás szívű mérnökök figyelmét!
 
 
Eddigi munkatársunk Miki továbbtanul, részmunkaidőben marad velünk. Így most keressük azt a jelentkezőt, aki szakmai munkájával örömmel, sok ambícióval, proaktívan segítené tagságunkkal közös céljaink elérését.
 
Az álláshirdetés itt tölthető le.
 
Az alkalmas jelölt nem csak munkahelynek, hanem szívügyének és szakmai kihívásnak tekinti ezt a munkát és hosszabb távra érkezik. Egy pályáját tudatosan építő jelentkező pár év alatt olyan tapasztalatra, szakmai kapcsolatrendszerre tehet szert nálunk, amit máshol évtizedek alatt is lehetetlen megszereznie.
 
 
A Kerékpárosklub mérnöke kiválóan megismerheti az érintett minisztériumok, hivatalok, önkormányzati szereplők, állami szakintézmények működését, döntéshozatali mechanizmusait.  Döntéshozókkal, jogszabályalkotókkal, főépítészekkel, mérnöki irodákkal tárgyalhat, felhasználhatja munkájához a Kerékpárosklub teljes hazai és nemzetközi kapcsolatrendszerét, sőt a klub képviseletében könnyen fejlesztheti tovább azokat. Bizonyos korlátok között szabadon vehet fel ügyeket a feladatai közé, nem utasításokat végrehajtó robot munkakört kínálunk. Referencialistája és büszkeségtablója egyszerre nőhet, ahogy szerte az országban és városokban újabb kerékpárosbarát átalakításoknál "önteti aszfaltba" a névjegyét.
 
Persze mindezek olyan jelentkezőnek értékesek és válnak szinte korlátlan lehetőséggé, aki duzzad a vízióktól a kerékpáros ügyet és saját szakmai fejlődését tekintve egyaránt. Ha te ilyen vagy, akkor jelentkezz, mert neked ez "a nagy lehetőség". Ha pedig ismered az ideális jelöltünket, azonnal értesítsd!
 
Jelentkezési határidő: 2016. szeptember 26.
 
Jelentkezés: kozlekedes [kukac] kerekparosklub.hu
 
A részletes álláshirdetés a csatolmányban érhető el.
 
Köszönettel,
 
Kürti Gábor (Kükü)
Magyar Kerékpárosklub elnöke
 
CsatolmányMéret
MK_mernok_allashirdetes_.doc115.5 kB