Támogasd 1%-oddal a Kerékpárosklubot!

Miskolc a Bringával Boltba! kampány első állomása

Az országos kampány első állomása Miskolc, ahol a Kerékpárosklub partnerszervezete, a Kerékpáros Miskolc Egyesület koordinálja a munkát 2014 júniusától.
 
Kerékpáros Miskolc Egyesület aktivistái 2014 júniusától felkeresik a miskolci üzleteket, boltokat, hogy átadják számukra a kis információs szóróanyagunkat. Ez a kis füzet alátámasztja, miért éri meg az üzleteknek szeretettel fogadni a kerékpárral érkezőket, és arra buzdít, építsenek számukra jó parkolókat (a kis füzet itt igényelhető)
 
A miskolci csatlakozó üzletek igénybe vehetik a Kerékpáros Miskolc Egyesület tervezésre, engedélyeztetésre és telepítésre is kiterjedő szakmai segítségét.
 
A miskolci önkormányzat pedig kiemelten fogja kezelni a kerékpárparkoló építési engedélyezéseket, valamint maga is hozzájárul a parkolóépítéshez:  1 millió forintot ruház be annak érdekében, hogy mintegy 50 kerékpár parkolása legyen megoldott a miskolci Búza téri piac környékén.
 
 
A Szinva park előtti május 28-i kampánynyitó egyben a Bringával Boltba óriásfotó kiállításunk megnyitója is volt. A fotók az üzletház első emeletén június 11-ig tekinthetőek meg.
 
 
Minden információ a Bringával Boltba kampányról itt érhető el.
A Kerékpáros Miskolc Egyesület kampányal kapcsolatos információi itt.