Miért jó tagnak lenni?

Pályázat a Magyar Kerékpárosklub Ellenőrző Bizottsági tagságára

Pályázati kiírás a Magyar Kerékpárosklub Ellenőrző bizottsági tagságára

A Magyar Kerékpárosklub ezúton keresi az új Ellenőrző Bizottságba (EB) azok jelentkezését, akik elkötelezettek a szervezet által képviselt célok elérésében, személyes munkájukkal és szaktudásukkal aktívan részt kívánnak venni annak munkájában.

A munkába álló 3 tagú EB feladata a következő 3 évben - mint eddig is - elsősorban az  egyesület működésének és gazdálkodásának az ellenőrzése az elnökségtől függetlenül.

A  2006 óta fejlődő, mára országosan ismert és elismert szervezetünket az új kihívásoknak megfelelő, az eddiginél sokkal professzionálisabban dolgozó, a tagság által támogatott és pénzügyileg is stabil szervezetté kell tenni. Ehhez nagyon fontos, hogy független és hozzáértő szakemberek ellenőrizzék és javaslataikkal segítsék a törvények betartását és a tagság érdekeinek érvényesülését.

Várjuk a jelöltek rövid bemutatkozóját, motivációinak és terveinek ismertetését, például arra vonatkozóan, hogyan akarja betarta(t)ni az alapszabályt, a jogszabályokat és a saját vállalásait az elnökséggel, és hogyan végezné az alapszabályban leírt feladatait. Kérjük, hogy a pályázat az általános adatokon kívül feltétlenül tartalmazza a következőket:

  • Milyen szakmai képzettsége, gyakorlata van?
  • Mit szeretne elérni az EB-n belül végzett munkájával?
  • Mit tart a legfontosabb célnak a szervezet életében?
  • Fénykép a jelöltről.

A pályázatokat elektronikusan kérjük az alábbi címre küldeni:

info [kukac] kerekparosklub.hu

Beküldési határidő: 2015 május 11.

A jelentkezők által elküldött pályázatokat a honlapon nyilvánosságra hozzuk. Az új EB megválasztására a 2015 május 16-án megtartandó Közgyűlésen kerül sor, ahol a jelölteknek lehetőségük van egy maximum 5 perces bemutatkozóra.
 

Címlapkép innen

 

Tetszett a cikk?

A Kerékpárosklub azért dolgozik, hogy bringa- és emberbarát településeink legyenek. Ez csak a Te támogatásoddal lehetséges.

Hogyan segíthetsz?

Add a Kerékpárosklubnak adód 1%-át! Az 1% felajánlásról mindent megtudhatsz itt.

Lépj be! Tagsági díjaddal nem csak a munkánkat támogathatod, hanem rengeteg szolgáltatás és kedvezmény is jár az egész országban. Belépéshez kattints ide!