Támogasd 1%-oddal a Kerékpárosklubot!

Újraindul a Kerékpárosklub hírlevele

Csoportok:

Egy hosszabb szünet után újraindítjuk hírlevelünket.  Havonta egyszer küldünk majd a fontosabb hírekről és eseményekről egy összefoglalót a feliratkozóknak, így akik nem látogatják rendszeresen honlapunkat, azok is követhetik munkánkat. A hírlevélről igen egyszerű leiratkozni: minden levél alján lesz egy link a leiratkozáshoz.

Tagjainknak pedig évi max. 1-2 alkalommal körlevelet küldünk, csak a nagyon fontos, tagságot érintő változásokkal kapcsolatban.

Hírlevelünkre az alábbi módon iratkozhatsz fel

  • Lépj be a Kerékpárosklub honlapjára. (Ha nincs még felhasználóneved, regisztrálj! Nem kell más hozzá, mint egy e-mailcím és felhasználónév.)     
  • Belépés után a „profilom” gombra kattintva a legördülő menüben választ ki a „saját adatok” pontot.


     
  • Ekkor megjelennek a személyes adatlapod, itt a „Hírlevelek kezelése” linkre kell kattintanod. (A személyes adatlapon szerkesztheted a többi adatodat is, kitöltheted a tagregisztrációs úrlapot, önkéntesnek jelentkezhetsz, vagy akár vállalatot is regisztrálhatsz.)     
  • Válaszd ki a megfelelő hírlevelet, klikk a mentésre és kész is! (jelenleg csak egy opció van, később a kampányaink hírlevelére is fel tudsz itt iratkozni.)

 

Az első hírlevelet várhatóan december végén küldjük.

Hozzászólások

Új hozzászólás beküldése

Na végre. Már nagyon várom, feliratkoztam