Támogasd 1%-oddal a Kerékpárosklubot!

Utcabál és ajándékátadó mulatság!

Május 21-én szombaton 18 órakor nyitjuk a kampányzáró utcabált az V. kerületi Egyetem téren. A ráhangolódás TopSawyer közreműködésével történik, akinek pedig idő kell a az utcabáli fergeteg-hangulat eléréséhez, átmeneti lépésként a Bringakonyhában cizellálhatja kerékpárgondozói tudását. Fiúk-lányok, megtudhatjátok, mitől gurul jól a bringa!

Következő fokozatként lássatok csodát, de legalább csodaszámba menő bicikliket: igazi különlegességekkel találkozhattok!

Schváb Zoltán közlekedésért felelős helyettes államtitkár úr rövid köszöntője után átadjuk a Bam! nyereményeket, és értékes ajándékot - 2 főre szóló wellness hétvégét (3 nap, 2 éjszaka) a Thermal Hotel*** Mosonmagyaróvárban - sorsolunk ki azok között, akik az ország valamely pontján aznap Bam! szendvicsemberre leltek, és ezt fotóval is tudják bizonyítani (részletek hamarosan a hírlevélben). Örömünkben reméljük, még dalra is fakadunk: a Bam! nagykövetek kórusával közösen zenghetjük a Bam! dalt - erről semmiképp ne maradjatok le!
A sörcsapokból a programok alatt kedvezményes áron folyik a nedű, és ízletes szörpök csillapítják a szomjat.

Mi kellhet még? Természetesen a Sugarloaf! Az Aranyzsiráf díjas zenekar nemcsak a "minden idők legjobb magyar dalai" közé beválasztott számaiból játszik este 8-tól, hanem új slágereikkel is megismerkedhetünk. Az este zárásaként pedig TopSawyer varázsol nekünk levezető muzsikát.
Nagyon várunk titeket! Igyunk együtt egy Bam!bit!