Támogasd 1%-oddal a Kerékpárosklubot!

Válassz magadnak területi szervezetet!

Csoportok:

Ha már tag vagy, ne felejtsd el kiválasztani, hogy melyik területi szervezethez szeretnél tartozni! Fontos, hogy válassz, hiszen a befizetett tagdíj nettó részének 25%-ára igényt tarthatnak a területi szervezeteink!  Így azoknak az önkénteseknek a munkáját támogathatod, akik a saját lakóterületed kerékpárosbaráttá tételéért fáradoznak. A területi szervezetek promóciós anyagokat vehetnek, vagy bármilyen olyan eszközt, ami segíti őket munkájukban. Azzal, hogy bejelölsz egy adott területi szervezetet, nem vállalsz semmilyen plusz felelősséget, nem jár külön kötelezettséggel.

A régebbi tagregisztrációs lapon csak opcionális lehetőség volt a területi szervezet kiválasztása, most már azonban kötelező elem lett ez is – persze van egy olyan lehetőség, hogy „egyik sem”. Ezért régebben regisztrált tagok számára is fontos, hogy belépjenek a tagregisztrációs űrlapra, és kiválasszák a favorizált TSZ-t.

Tehát ha a környékeden még nincs területi szervezete a Kerékpárosklubnak, választhatod az „egyik sem” opciót, vagy ismerőseiddel alakíthattok egy új területi szervezetet.

A területi szervezetekről bővebben itt olvashatsz - itt azt is megtudhatod, hogyan hozhattok létre új területi szervezetet.

Hogyan választhatok területi szervezetet?

  • Lépj be a Kerékpárosklub honlapjára.     
  • Belépés után a „profilom” gombra kattintva a legördülő menüben válaszd ki a „saját adatok” pontot.


     
  • Ekkor megjelenik a személyes adatlapod, itt klikk a "tag regisztráció" fülre, majd a területi szervezetek legördülő listájából válassz!


     
  • Előfordulhat, hogy bár tagunk vagy, a "tag kívánok lenni" mező nincs kipipálva - ez az új honlapra történő átállás következménye. Ha így lenne, csak pipáld ki a mezőt, természetesen jelenlegi tagjainknak már nem kell utalniuk. Fontos ez a kis pipa, mert enélkül a rendszer nem engedi menteni az adatlapot!

A hírlevélre feliratkozásról itt olvashatsz bővebben!