Miért jó tagnak lenni?

Viharos tavaszi BAM! záróbuli! + VIDEO

Megtartottuk a 2011-es tavaszi Bringázz a Munkába! kampány záróeseményét Budapesten az Egyetem téren. Viharos buli volt - mármint ami az időjárást illeti, rendesen zuhogott az eső sajnos. A keményebbek persze eljöttek - köztük a kelebiai Farkas László Általános Iskola 6. osztálya, akik egy többezres tömeg lelkesedésének erejével dobták fel a bulit. A a buliról a részletes beszámoló és a szép esős képek BAM! honlapon találhatók.

Volt egy fotós felhívás, melynek keretében egy BAM! szendvicsemberrel/tábláival kellett fotózkodniuk a résztvevőknek, a fotókat egy kis hangulatos videóba ágyaztuk, remek zenével:

 

Az esemény beharangozása így szólt:

Május 21-én szombaton 18 órakor nyitjuk a kampányzáró utcabált az V. kerületi Egyetem téren. A ráhangolódás TopSawyer közreműködésével történik, akinek pedig idő kell a az utcabáli fergeteg-hangulat eléréséhez, átmeneti lépésként a Bringakonyhában cizellálhatja kerékpárgondozói tudását. Fiúk-lányok, megtudhatjátok, mitől gurul jól a bringa! Következő fokozatként lássatok csodát, de legalább csodaszámba menő bicikliket: igazi különlegességekkel találkozhattok! Schváb Zoltán közlekedésért felelős helyettes államtitkár úr rövid köszöntője után átadjuk a Bam! nyereményeket, és értékes ajándékot - 2 főre szóló wellness hétvégét (3 nap, 2 éjszaka) a http://www.thermal-movar.hu/ ">Thermal Hotel*** Mosonmagyaróvárban - sorsolunk ki azok között, akik az ország valamely pontján aznap Bam! szendvicsemberre leltek, és ezt fotóval is tudják bizonyítani (részletek hamarosan a hírlevélben). Örömünkben reméljük, még dalra is fakadunk: a Bam! nagykövetek kórusával közösen zenghetjük a Bam! dalt - erről semmiképp ne maradjatok le! A sörcsapokból a programok alatt kedvezményes áron folyik a nedű, és ízletes szörpök csillapítják a szomjat. Mi kellhet még? Természetesen a Sugarloaf! Az Aranyzsiráf díjas zenekar nemcsak a "minden idők legjobb magyar dalai" közé beválasztott számaiból játszik este 8-tól, hanem új slágereikkel is megismerkedhetünk. Az este zárásaként pedig TopSawyer varázsol nekünk levezető muzsikát. Nagyon várunk titeket! Igyunk együtt egy Bam!bit!