Támogasd 1%-oddal a Kerékpárosklubot!

Bringázz a munkába! - Elindult az őszi Bam! kampány

Szeptember 23-án, hétfőn elindult a 2013-as őszi Bam! kampányunk! Ahhoz, hogy teljesítsd a kampányt és részt vehess az ajándéksorsoláson nincs más teendőd, mint 8 alkalommal bringával menni munkába és a megtett kilométereket rögzíteni a közlekedési naplódban!

Minden eddiginél több, összesen 566 ajándékot sorsolunk idén!!! 
Bringák, múzeumi belépők, szállás a Balaton-felvidéken, csoportos Segway túrák Budapesten, szoknya- és nadrágvédők, babzsákfotelek, profi lámpák, stb. stb... Tovább>>
 

Népszerűsítsd! Munkahelyeden, iskoládban vedd rá kollégáidat, hogy csatlakozzanak és legyen munkahelyetek, iskolátok 2013. őszén a legkerékpárosabb cég vagy intézmény! Töltsd le a plakátot és tedd ki minél több helyre! Letöltés (A3 pdf)>>>

Hogyan csatlakozhatsz? Tovább>>

Október 3-án ismét országszerte Bringás Reggeliket szervezünk. Hogy időben értesülj róla, hol lesznek a pontos helyszínek, figyeld honlapunkon az újonnan létrehozott "Bringás reggeli" menüpontot vagy kövess minket a Bam! kampány facebook oldalán.

Vegyél részt a Mobile2020 és a Magyar Kerékpárosklub közös VIDEOPÁLYÁZATán, ahol szakamai zsűri bírálja el a beküldött videókat, ahol szintén értékes nyeremények kerülnek kisorsolásra!

Ha problémád van a regisztrációval, csatlakozással, kilométer rögzítéssel, olvasd el a "Gyakori kérdések" menüpontunkat!

Amennyiben továbbra sem boldogulsz, írj a bam-helpdesk(kukac)kerekparosklub(pont)hu -ra.


A „Bringázz a munkába!” (Bam!) kampány a Magyar Kerékpárosklub szervezésében valósul meg a Kerékpáros Magyarország Program keretében, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, mint a kampány kezdeményezője és a védjegyoltalom jogosultja hozzájárulásával.Hozzászólások

Új hozzászólás beküldése

Czg: állítsd be a géped óráját.

a mai tekerést el tudtam menteni (holnapra...) - de az egész hetit nem! (Nem aoz oklevélért hajtok!)

Mikor tudjuk meg kik a nyertesek?
:)

Bocsi, még nem rég vagyok veletek, de nem értem, hogy mire jó az oklevél!?
Ennyire fontos mindenkinek egy darab papír? Én tudom magamról, hogy mennyit teljesítek, mennyire veszek részt a kampányban.

A tavaszi oklevelet még én sem kaptam meg! R.

Lelkesen vetettem bele magam a BAM kampányba az idén először, mivel március óta dolgozom a közszférában. A munkahelyem a belvárosban van, központi helyen, de közel sem mondható biztonságosnak, mivel múlt héten ellopták fényes nappal az épület előtti tárolóból a lezárt biciklimet. Innentől kezdve nem tudtam bicajjal járni, szóval csatlakoztam a légszennyező tömegközlekedő munkásemberek közé. Így az idei BAM kampányt én nem vallom számomra sikeresnek, mivel ilyen szomorú véget ért a bringával munkába járásom.

Én sem kaptam oklevelet :S

Én sem kaptam oklevelet, de nálam valószínűleg a vállalati elosztásban volt a hiba.

Csak én nem kaptam meg a tavaszi BAM-os oklevelet?

Javaslattal állnék elő. Az elkövetkező Critical Mass alkalmával véradásra kellene buzdítani a bringás gyülekezett. Szervezés kérdése.