Támogasd 1%-oddal a Kerékpárosklubot!

Letölthető a Bam! szervizkupon

A Bringázz a munkába! kampány 2014-es tavaszi fordulójában a kampányt teljesítők* 5000 Ft értékű szervizkupont kapnak ajándékba, amelyet a kezdeményezéshez csatlakozó kerékpárboltokban és szervizekben lehet a nyár folyamán beváltani. A kuponbeváltó helyeket térképen és a listát lejebb gördítve találod!

A beváltási időszak: 2014. június 10. és augusztus 31.

Kuponbeváltás folyamata: 

 1. Lépj be a Bam! honlapra.
 2. Kattints a Bam! kupon oldalra: http://kerekparosklub.hu/bam/bam_kupon
 3. Megjelenik a kupon, nyomtasd ki.  Ha a szervizben lehetőség van QR kód olvasásra - és ezt előre egyeztetted is velük - , akkor nem kell kinyomtatni a kupont, mobilon is megmutathatod, a kód leolvasásával a kupon beváltásra kerül.
 4. Menj el vele a kerékpárszervizbe és add le a kupont vagy mutasd be QR kódot!
 5. A kupon beváltásra kerül, a bringád meg javításra!

Jogosultság és beváltási feltételek: 

 1. Szervizkuponra jogosult az a kampányt *teljesítő, aki a meghirdetett kampányidőszak alatt - 2014. április 22. és május 30. között - legalább 8 alkalommal rögzítette a kerékpárral megtett kilométereit a Bam! honlap felületén vagy a Bam app segítségével a közlekedési naplóban.
 2. Minden teljesítőnek egy darab, nyomtatható, szigorúan sorszámozott szervizkupon letöltésére lesz lehetősége 2014. június 10-ét követően a Bam! honlapra történő belépés után.
 3. A szervizkupon elektronikus úton készült. A kuponra jogosultnak saját eszközével kell kinyomtatnia. Fekete-fehérben és színesben egyaránt érvényes és beváltható.
 4. A szervizkupont a kiválasztott üzletben nyomtatott formában be kell mutatni, le kell adni és egyúttal a kupon sorszámának rögzítésével beváltásra is kerül.
 5. Amennyiben a szervizben lehetőség van QR kód olvasásra, akkor nem kell kinyomtatni a kupont. A QR kódot a telefonon be kell mutatni és leolvasásával a kupon beváltásra kerül.
 6. A szervizkupont kizárólag az alábbi táblázatban felsorolt kerékpárüzletekben és szervizekben lehet beváltani 2014. június 10. és augusztus 31. között.
 7. Egy ember csak egy kuponra jogosult.
 8. A kupon kizárólag egy alkalommal, egy kerékpár szerviz munkadíjának költségét fedezi, alkatrész- és egyéb költség megfizetésére nem alkalmas.
 9. Az Intersport üzleteiben a szerviz a következőket tartalmazza: a KRESZ szerint előírt kiegészítők meglétének és működésének vizsgálata, láncfeszesség mérése valamint a fékek és váltók beállítása.

Bam! szervizkupon beváltó üzletek