Facebook Instagram Youtube

Bringázz a munkába! - Elindult az őszi Bam! kampány

Bringázz a munkába! - Elindult az őszi Bam! kampány
2013.10.17
Szeretnél munkába tekeréssel értékes nyereményeket nyerni? Akkor nincs más teendőd, mint részt venni a Bringázz a munkába! kampány 2013-as őszi fordulójában 2013. szeptember 23. és október 25. között!

Szeptember 23-án, hétfőn elindult a 2013-as őszi Bam! kampányunk! Ahhoz, hogy teljesítsd a kampányt és részt vehess az ajándéksorsoláson nincs más teendőd, mint 8 alkalommal bringával menni munkába és a megtett kilométereket rögzíteni a közlekedési naplódban!

Minden eddiginél több, összesen 566 ajándékot sorsolunk idén!!! 
Bringák, múzeumi belépők, szállás a Balaton-felvidéken, csoportos Segway túrák Budapesten, szoknya- és nadrágvédők, babzsákfotelek, profi lámpák, stb. stb... Tovább>>
 

Népszerűsítsd! Munkahelyeden, iskoládban vedd rá kollégáidat, hogy csatlakozzanak és legyen munkahelyetek, iskolátok 2013. őszén a legkerékpárosabb cég vagy intézmény! Töltsd le a plakátot és tedd ki minél több helyre! Letöltés (A3 pdf)>>>

Hogyan csatlakozhatsz? Tovább>>

Október 3-án ismét országszerte Bringás Reggeliket szervezünk. Hogy időben értesülj róla, hol lesznek a pontos helyszínek, figyeld honlapunkon az újonnan létrehozott "Bringás reggeli" menüpontot vagy kövess minket a Bam! kampány facebook oldalán.

Vegyél részt a Mobile2020 és a Magyar Kerékpárosklub közös VIDEOPÁLYÁZATán, ahol szakamai zsűri bírálja el a beküldött videókat, ahol szintén értékes nyeremények kerülnek kisorsolásra!

Ha problémád van a regisztrációval, csatlakozással, kilométer rögzítéssel, olvasd el a "Gyakori kérdések" menüpontunkat!

Amennyiben továbbra sem boldogulsz, írj a bam-helpdesk(kukac)kerekparosklub(pont)hu -ra.


A „Bringázz a munkába!” (Bam!) kampány a Magyar Kerékpárosklub szervezésében valósul meg a Kerékpáros Magyarország Program keretében, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, mint a kampány kezdeményezője és a védjegyoltalom jogosultja hozzájárulásával.Kapcsolódó hírek

15%-kal több kerékpározót mértek Budapesten 2020-ban, decemberben 61%-kal többet, mint egy éve

A BKK öt, nyilvánosan elérhető adatokat mutató kerékpárszámlálóján 15 %-kal nagyobb forgalmat mértek 2020-ban, mint 2019-ben. A 2020-ban összesen mért 2.771.710. kerékpározó rekord azóta, hogy egyszerre öt helyen mérik a biciklis forgalmat. A bicikliutak és sávok aszfaltjába telepített detektorok felett még télen is többen kerékpároztak: a 2019 decemberi biciklis forgalmat már 2020 december közepén túlszárnyalták a budapestiek, a bringás forgalom télen nőtt leginkább 2019-hez képest. A Csepelre vezető Weiss Manfréd úton mérték a legnagyobb éves (26%-os) növekedést, a budai rakparton pedig 2020-ban mértek először 1 milliónál több kerékpározót számoltak. Munkanapokon és munkaszüneti napokon is nőtt a kerékpáros forgalom, ami az otthoni munkavégzés, az oktatási intézmények és vendéglátóhelyek bezárása mellett kiemelkedő.

2021.01.11 |  aron
Így lett kerékpársáv a Nagykörúton és más fontos főútvonalakon

2020 legnagyobb és leghíresebb hazai kerékpárosbarát fejlesztése a nagykörúti kerékpársáv volt. A régóta várt, belvárosi kerületeket összekötő kerékpársávok tesztüzemét a tavaszi koronavírus-járvány elkerüléséhez kapcsolódóan indították el, majd a népszerűségét látva kisebb változtatásokkal ősszel meg is tartották. Cikkünkben összefoglaljuk, hogyan ért be több évtized várakozása, milyen volt a fogadtatása, miken vitáztunk és milyen lehetőséget ad a Nagykörút jövőjének, ezzel Budapestnek ez a kétszer két, olcsón és gyorsan kivitelezett sárga csík. A történet nem csak a Nagykörútra érvényes, akkor is érdemes elolvasnod visszaemlékezésünket, ha nem a környéken élsz, mert a tapasztalatok máshol is hasznosak lehetnek.

2020.12.29 |  aron
Itt találod Budapest és környéke kerékpárboltjainak térképét

Térképre tettük Budapest bringaboltjait és szervizeit. Jó böngészést!

2021.02.03 |  aron