Facebook Instagram Youtube

Féláron vehetik meg tagjaink a Budapesti Fesztiválzenekar "Szupertrió" bérletét!

Féláron vehetik meg tagjaink a Budapesti Fesztiválzenekar "Szupertrió" bérletét!
2011.09.20
Korábban már írtunk arról, hogy a Budapesti Fesztiválzenekar nagyon szereti a kerékpárral közlekedőket, az őszi Critical Mass felvonuláson például egy ingyenes koncerttel kedveskednek a vonulóknak.Azonban ez még nem minden: a Magyar Kerékpárosklub tagjai 50% kedvezményt kapnak a Budapesti Fesztiválzenekar "Szupertrió" bérletéből! A kedvezménnyel az éves tagdíjadnak akár többszörösét is megspórolhatod!

Korábban már írtunk arról, hogy a Budapesti Fesztiválzenekar nagyon szereti a kerékpárral közlekedőket, az őszi Critical Mass felvonuláson például egy ingyenes koncerttel kedveskednek a vonulóknak.

Azonban ez még nem minden: a Magyar Kerékpárosklub tagjai 50% kedvezményt kapnak a Budapesti Fesztiválzenekar "Szupertrió" bérletéből! A kedvezménnyel az éves tagdíjadnak akár többszörösét is megspórolhatod!

Sőt, szólj ismerőseidnek is, akik szeretik a komolyzenét, hogy lépjenek be az MK-ba! Így féláron kahatják meg a bérletet, ráadásul kapnak mellé kerékpáros biztosítást, ingyenes jogsegélyszolgálatot, kedvezményes számlacsomagot és további vásárlási kedvezményeket!

Jegyvásárlás

Alapárak

MK tagoknak

Prémium kategória 32000 Ft, 

I. kategória 19700 Ft, 

II. kategória 13800 Ft, 

III. kategória 10800 Ft . 

Prémium kategória 16.000 Ft, 

I. kategória 9850 Ft, 

II. kategória 6900 Ft, 

III. kategória 5400 Ft . 

A fenti kedvezmény más kedvezményekkel nem összevonható, egy tagsági kártyával csak egy bérlet vásárolható.

A kedvezményes bérletet a BFZ titkárságán vehetitek meg klubkártyátok felmutatásával. Fontos, hogy érvényes matricátok is legyen!

  • Cím: 1036, Budapest III., Lajos utca 48/66. C épület, V. emelet
  • Telefon: 489-4330

A "Szupetrió" bérletről

Ez egy hármas előadássorozat, az alábbi koncertekkel:

1. 2011. november 6. vasárnap 
    Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem  19:45

  • Bartók, Béla - Magyar parasztdalok,
  • Bartók, Béla - I. zongoraverseny
  • Schubert, Franz - V. (B-dúr) szimfónia,
  • Csajkovszkij, Pjotr Iljics - Rómeó és Júlia - nyitányfantázia

2. 2012. február 17. péntek 
    Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem   19:45

  • Mendelssohn-Bartholdy, Felix - I. (c-moll) szimfónia
  • Brahms, Johannes - II. (B-dúr) zongoraverseny

3. 2012. április 13. péntek
    Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem  19:45

  • Brahms, Johannes - D-dúr hegedûverseny
  • Strauss, Richard - Sinfonia domestica

További részletek a BFZ honlapján!

 

Kapcsolódó hírek

15%-kal több kerékpározót mértek Budapesten 2020-ban, decemberben 61%-kal többet, mint egy éve

A BKK öt, nyilvánosan elérhető adatokat mutató kerékpárszámlálóján 15 %-kal nagyobb forgalmat mértek 2020-ban, mint 2019-ben. A 2020-ban összesen mért 2.771.710. kerékpározó rekord azóta, hogy egyszerre öt helyen mérik a biciklis forgalmat. A bicikliutak és sávok aszfaltjába telepített detektorok felett még télen is többen kerékpároztak: a 2019 decemberi biciklis forgalmat már 2020 december közepén túlszárnyalták a budapestiek, a bringás forgalom télen nőtt leginkább 2019-hez képest. A Csepelre vezető Weiss Manfréd úton mérték a legnagyobb éves (26%-os) növekedést, a budai rakparton pedig 2020-ban mértek először 1 milliónál több kerékpározót számoltak. Munkanapokon és munkaszüneti napokon is nőtt a kerékpáros forgalom, ami az otthoni munkavégzés, az oktatási intézmények és vendéglátóhelyek bezárása mellett kiemelkedő.

2021.01.11 |  aron
Így lett kerékpársáv a Nagykörúton és más fontos főútvonalakon

2020 legnagyobb és leghíresebb hazai kerékpárosbarát fejlesztése a nagykörúti kerékpársáv volt. A régóta várt, belvárosi kerületeket összekötő kerékpársávok tesztüzemét a tavaszi koronavírus-járvány elkerüléséhez kapcsolódóan indították el, majd a népszerűségét látva kisebb változtatásokkal ősszel meg is tartották. Cikkünkben összefoglaljuk, hogyan ért be több évtized várakozása, milyen volt a fogadtatása, miken vitáztunk és milyen lehetőséget ad a Nagykörút jövőjének, ezzel Budapestnek ez a kétszer két, olcsón és gyorsan kivitelezett sárga csík. A történet nem csak a Nagykörútra érvényes, akkor is érdemes elolvasnod visszaemlékezésünket, ha nem a környéken élsz, mert a tapasztalatok máshol is hasznosak lehetnek.

2020.12.29 |  aron
Itt találod Budapest és környéke kerékpárboltjainak térképét

Térképre tettük Budapest bringaboltjait és szervizeit. Jó böngészést!

2021.02.03 |  aron