Facebook Instagram Youtube

Hétfőtől duplán megéri Bringázni a Munkába!

Hétfőtől duplán megéri Bringázni a Munkába!
2014.05.15
Ha hétfőtől, május 19-től kezded regisztrálni a bringával a munkába vagy az iskolába megtett utadat, dupla eséllyel nyerhetsz!

Régebben rendszeresen regisztráltad bringával megtett kilométereiteket a Bam! naplódban, de manapság ezt nem teszed? Vagy még egyáltalán nem csatlakoztál a Bringázz a Munkába! kampányhoz?

Hétfőtől duplán megéri csatlakozni!

Ha május 19-től csatlakozol és jelölöd a naptáradban a bringával megtett utadat, duplán nyerhetsz! (Nem akarod naponta írni? A mobil app segít!)

1. Nyerj!
Ha megvan az 5 alkalmad május 19. és május 30. között, részt veszel utolsó heti sorsolásunkon! Tiéd lehet a klassz ajándékok egyike: egy burgenlandi hétvége, egy mátrai hétvége, egy 10.000 Ft értékű vásárlási utalvány, egy ajándékcsomag vagy egy éves MOL Bubi bérlet.

A nyereményekről bővebben itt.  
Eddigi nyerteseink itt.
A sorsolási feltételek itt.

A sorsolásban részt vevő játékosok:
- vagy akik elsőként május 19-én regisztrálnak a játékba és május 30-ig legalább 5 bringás alkalmat teljesítenek
- vagy akik már csatlakoztak egy régebbi fordulóban, de a mostani fordulóban legkorábbi naplóbejegyzésük május 19, és május 30-ig legalább 5 bringás alkalmat teljesítenek

 

2. Garantált ajándék: 
Ha megvan a 8 bringás alkalmad május 30-ig, ahogy minden résztvevő, te is garantált ajándékot kapsz. Egy 5.000 Ft értékű szervizkupont! Részletek itt.

 

 

 

Bónusznyeremény: jövő héttől itt a tavasz és bringázni jó!

 

Kapcsolódó hírek

15%-kal több kerékpározót mértek Budapesten 2020-ban, decemberben 61%-kal többet, mint egy éve

A BKK öt, nyilvánosan elérhető adatokat mutató kerékpárszámlálóján 15 %-kal nagyobb forgalmat mértek 2020-ban, mint 2019-ben. A 2020-ban összesen mért 2.771.710. kerékpározó rekord azóta, hogy egyszerre öt helyen mérik a biciklis forgalmat. A bicikliutak és sávok aszfaltjába telepített detektorok felett még télen is többen kerékpároztak: a 2019 decemberi biciklis forgalmat már 2020 december közepén túlszárnyalták a budapestiek, a bringás forgalom télen nőtt leginkább 2019-hez képest. A Csepelre vezető Weiss Manfréd úton mérték a legnagyobb éves (26%-os) növekedést, a budai rakparton pedig 2020-ban mértek először 1 milliónál több kerékpározót számoltak. Munkanapokon és munkaszüneti napokon is nőtt a kerékpáros forgalom, ami az otthoni munkavégzés, az oktatási intézmények és vendéglátóhelyek bezárása mellett kiemelkedő.

2021.01.11 |  aron
Így lett kerékpársáv a Nagykörúton és más fontos főútvonalakon

2020 legnagyobb és leghíresebb hazai kerékpárosbarát fejlesztése a nagykörúti kerékpársáv volt. A régóta várt, belvárosi kerületeket összekötő kerékpársávok tesztüzemét a tavaszi koronavírus-járvány elkerüléséhez kapcsolódóan indították el, majd a népszerűségét látva kisebb változtatásokkal ősszel meg is tartották. Cikkünkben összefoglaljuk, hogyan ért be több évtized várakozása, milyen volt a fogadtatása, miken vitáztunk és milyen lehetőséget ad a Nagykörút jövőjének, ezzel Budapestnek ez a kétszer két, olcsón és gyorsan kivitelezett sárga csík. A történet nem csak a Nagykörútra érvényes, akkor is érdemes elolvasnod visszaemlékezésünket, ha nem a környéken élsz, mert a tapasztalatok máshol is hasznosak lehetnek.

2020.12.29 |  aron
Itt találod Budapest és környéke kerékpárboltjainak térképét

Térképre tettük Budapest bringaboltjait és szervizeit. Jó böngészést!

2021.02.03 |  aron