Facebook Instagram Youtube

Maradjunk együtt! 107 nyereménnyel, garantált ajándék táskával és megújult felülettel vár a tagsági akciónk

Maradjunk együtt! 107 nyereménnyel, garantált ajándék táskával és megújult felülettel vár a tagsági akciónk
2021.04.14
Az utóbbi az egyik legsikeresebb évünk volt annak ellenére, hogy a járvány a kerékpáros fejlődésért végzett munkánkat is megnehezítette. Egyre több munkánk egyre jobb eredményei a támogatásotoknak is köszönhető. Maradjunk együtt, hogy folytathassuk! Lépj be a Kerékpárosklubba vagy hosszabbítsd meg tagságodat május 16-ig! Ezzel a bringás fejlődésért végzett munkát biztosíthatod, garantált ajándék hátizsák és 107 nyeremény vár, baleset-, felelősség- és lopásbiztosítással, valamint jogsegély birtokában kerékpározhatsz, vásárlási és utazási kedvezmények is járnak neked. Ne maradj le! Megújult, egyszerűbb honlapunkon pár perc alatt elintézheted a tagságodat.


AZ AKCIÓT MÁJUS 16 VASÁRNAP ÉJFÉLIG MEGHOSSZABBÍTOTTUK!

Bár egy éve szinte csak az interneten találkozhattunk, az utóbbi hónapokban rengeteg régóta várt kerékpáros fejlesztés valósult meg, még többre adtunk javaslatot, hatásos kampányokat, oktatóprogramokat és érdekképviseleti munkát folytattunk, végre töretlenül növekszik a kerékpározók száma. 

Többen tekerünk, de még többen szeretnének kerékpárra ülni. Ezért többet is kell dolgoznunk. A Kerékpárosklub növekedése, az eredményeink, a szakmaiságunk és a függetlenségünk a te kezedben van. A járvány miatt nehezen - sokunkat érintette a betegség, és az eseményeink, gyűléseink elmaradása, irodánk bezárása sem segítenek -, de tartjuk magunkat és növekedünk. Bár a tagságunk - a válságban érthető módon - kicsit csökkent, a jövőben várhatóan még nagyobb hangsúllyal fordulhatunk a vidéki fejlesztések felé is. 

Célunk, hogy bárki közlekedhessen biciklivel: biztonságban érezze magát, aki még nem bringázik, és kényelmesebben tekerhessenek, akik már mindenhová így járnak.

Ne hagyd, hogy a járvány megnehezítse a munkánkat!

Ha május 16-ig belépsz a Kerékpárosklubba vagy meghosszabbítod a tagságodat, a bringás fejlődésért végzett munkát biztosíthatod, garantált ajándék hátizsák és 107 nyeremény vár, baleset-, felelősség- és lopásbiztosítással, valamint jogsegély birtokában kerékpározhatsz, vásárlási és utazási kedvezmények is járnak neked.

Árkedvezményt kaphatsz szervizekben, szálláshelyeken és éttermekben, például a MÁV-START vonatokra, balatoni hajókra szóló biciklijegyedet is olcsóbban veheted meg. A tagsággal együtt köthetsz kedvezményes baleset-, felelősség és vagyonbiztosítást is, részt vehetsz helyi szervezeteink tevékenységeiben.

Az akció 2021. április 15-től május 16 éjfélig tart, és tagdíj befizetéseddel automatikusan részt veszel a játékban. Nem baj, ha máskor jár le a tagságod, előre is megkötheted.

Ne maradj le! Megújult, egyszerűbb honlapunkon pár perc alatt elintézheted a tagságodat.

Bringasávavató Happy Mass a Nagykörúton 2020 szeptemberben

2020-as munkánk fő eredményei a teljesség igénye nélkül

(országos, egész éves munkánkat itt olvashatod el részletesen)

Mindeközben irodánk karanténból dolgozik és területi szervezeteink is megsínylették a fizikai távolságtartást, mégis igyekeztünk közösséget építeni, helyi fejlesztésekért dolgozni. 

Nem szeretnénk abbahagyni. Támogasd munkánkat és nyerj! 

A Magyar Kerékpárosklub számára kiemelten fontos, hogy működését a kerékpározásban érintett emberek finanszírozzák. Ez biztosítja a bringás fejlődésért végzett munka fenntarthatóságát és függetlenségét. Az akció támogatói is olyan tudatos felajánlók, akik közös céljainkat támogatják a klubtagoknak adott nyereményeken keresztül. Tagjaink és támogatóink együtt segítenek bringázhatóbbá tenni Magyarországot. Köszönjük valamennyiüknek!

Garantált ajándék:

Minden, az akció alatt befizető tagunk egyedi, limitált szériás hátizsákot / tornazsákot kap tőlünk ajándékba, ami elkísérhet a következő hónapok bringás élményeihez.


Milyen nyereményeket sorsolunk ki?

Kiegészítők, dizájn ajándékok:

 • 25 darab Mátrai kerékpártúra térkép és 25 darab Kerékpáros Túratervező a Cartographia felajánlásából + minden klubtagnak 20%-os kuponkód hírlevélben kiküldve
 • 10 darab, biciklis kiegészítőket tartalmazó ajándékcsomag a BikeFun felajánlásából: zokni, lámpaszett, gumijavító szett, pénztárca, kispumpa
 • 10 darab ajándékcsomag a Bagabootól, mely tartalma: Magyar Kerékpárosklub logóval ellátott övtáska, szerszámtáska és vázvédő. (Kétféle csomagot lehet nyerni: 5 szerszámos + 5 vázvédő, és 5 szerszámos + 5 övtáska)
 • 1 pár defektmentes Tannus tömörgumi a Pajtás Biciklibolt jóvoltából
 • 3 darab Magyar Kerékpárosklub logóval ellátott mez a Bendzsó Bringaruha felajánlásából
 • 5 darab kerékpáros kiegészítőkből összeállított ajándékcsomag biztosítónk, a Hello Bringás felajánlásából
 • 1 darab ERTZ övtáska
 • 1 darab vitamincsomag a VitaminPro jóvoltából
 • 1 darab lámpaszett a Sydney Bicikliktől
 • 11 darab I bike Budapest póló

Élmény ajándék:

Hogyan vehetsz részt a tagsági akcióban?

2021. április 15 és május 16 éjfél között éves tagságod befizetésével automatikusan részt veszel az akcióban. A tagdíjak típusait és összegét itt megtalálod.

Útmutató az új honlapunkhoz:

Tagsági díjadat befizetheted:

 • Honlapunkon, a fent ábrázolt módon
 • Irodánkban készpénzzel, bankkártyával vagy OTP SZÉP kártyával (április 25-től év végéig mindhárom zsebből) Várunk minden hétköznap 9:30 és 17:30 között a XIII. ker. Kárpát utca 48. alatt

Tagsági árak:

Tagságodat kérheted biztosítás nélkül vagy különböző vagyonbiztosítási értékek alapján egészen 500 000 forintig. A Hello bringás által nyújtott biztosításról itt olvashatsz részletesen. A biztosítás nélküli tagsághoz is járnak a kedvezmények és a jogsegély.

Biztosítás nélkül Biztosítás 40 Biztosítás 100 Biztosítás 250 Biztosítás 500 Biztosítás 40 EXTRA Biztosítás 100 EXTRA Biztosítás 250 EXTRA Biztosítás 500 EXTRA
 
Felnőtt tagság (18 év felett) 5800 Ft /év 8000 Ft /év 11300 Ft /év 23000 Ft /év 30700 Ft /év 9200 Ft /év 13700 Ft /év 28600 Ft /év 39300 Ft /év
Felnőtt tagság (18 év felett) családtag* 5300 Ft /év 7200 Ft /év 10700 Ft /év 22200 Ft /év 30000 Ft /év 8700 Ft /év 13200 Ft /év 28000 Ft /év 38800 Ft /év
 
Ifjúsági tagság (12-18 év között) 5800 Ft /év 6900 Ft /év 10200 Ft /év 21900 Ft /év 29000 Ft /év 9200 Ft /év 13700 Ft /év 28600 Ft /év 39300 Ft /év
Ifjúsági tagság (12-18 év között) családtag* 5300 Ft /év 6200 Ft /év 9800 Ft /év 21300 Ft /év 29600 Ft /év 8700 Ft /év 13200 Ft /év 28000 Ft /év 38800 Ft /év
 
Gyerek tagság (12 év alatt) 3400 Ft /év 4500 Ft /év 6900 Ft /év
Gyerek tagság (12 év alatt) családtag* 3100 Ft /év 4000 Ft /év 6600 Ft /év
 

Tagságod érvényessége

Új tagként a tagsági kedvezményeket a befizetés másnapjától érvényesítheted, a biztosításod viszont csak a következő hónap elsejétől érvényes. A kiküldött virtuális tagkártyádon is utóbbi dátumot tüntetjük fel, de ha már ennél hamarabb szükséged van a kedvezmények igénybevételére, az info [kukac] kerekparosklub.hu címen kérhetsz ehhez külön igazolást.

Aki hosszabbít (tehát még van érvényes tagsága) annak automatikusan az utolsó tagsága utáni naptól kezdődik a következő tagság. Ebben az esetben a biztosítása folyamatos.

A tagkártyát már nem e-mailben küldjük, mert automatikusan generálódik minden befizetéskor, amit pár perccel a befizetés után minden tag le tud tölteni a profiljából.

Ajándékok és ajándéksorsolás

 • A nyeremények kisorsolására a tagsági akció lejártát követően, május 14-ig kerül sor.
 • A sorsolás eredményéről a nyerteseket e-mailben értesítjük, és a nyertesek listáját honlapunkon is közzétesszük.
 • A tagsági akció lejártát követően minden befizetőnek írunk egy levelet, amiben arra kérjük, egy megadott határidőig válassza ki, milyen méretű, illetve női vagy férfi szabású pólót szeretne ajándékba.
 • A kiszállítás lehetőségeiről szintén emailben küldünk tájékoztatást.

A tagsági akcióval kapcsolatos változtatás jogát fenntartjuk.


Csak pólót, táskát vagy maszkot szeretnél, de tagságot nem?

Ha csak valamelyik termékünket (pl. a maszkot) szeretnéd beszerezni - és nem szeretnél Kerékpárosklub tagságot, akkor webshopunkban válogathatsz termékeink közül. Ezzel is támogathatod munkánkat.


Támogasd munkánkat adód 1%-ával is! Köszönjük támogatásotokat! Jó bringázást kívánunk! Találkozunk minden nap az utakon!

Magyar Kerékpárosklub Tetszett a cikk? Maradjunk kapcsolatban!

A Kerékpárosklub azért dolgozik, hogy bringa- és emberbarát településeink legyenek. Ez csak a Te támogatásoddal lehetséges.

Hogyan segíthetsz?

Oszd meg a cikket, ha egyetértesz céljainkkal!

Kapcsolódó hírek

Tagság kiváltása, meghosszabbítása

Hogyan lehetek tag? (új belépőknek)Hogyan hosszabbíthatom meg tagságom?

2015.11.19 |  Emese
Baleset-, felelősség- és lopásbiztosítás is jár Kerékpárosklub tagsághoz - itt vannak a részletek!

Kerékpárosklub tagsággal a baleset- és felelősségbiztosítás mellett már biciklilopásra is jár kártérítés az ezt választó tagjainknak. A Kerékpárosklub és a Posta Biztosító közti együttműködésnek köszönhetően többféle értékre biztosíthatjátok kerékpárotokat, az eddigiekkel megegyező áron, további választható extrákkal. Mindeközben a tagsággal több száz kedvezményt is igénybe vehettek, ha utaznátok, vásárolnátok vagy szervizelnétek. Sőt a jogsegély szolgáltatásunk is segít, ha bajba kerülnél. A bringás fejlődésért végzett munkát természetesen továbbra is támogathatjátok biztosítás nélküli tagsággal is.

2019.04.01 |  aron
Itt a téli tagsági akciónk ajándék maszkkal és 87 értékes nyereménnyel. Maradjunk együtt!

Ugye, hogy a biciklizés nem évszakfüggő? Ráadásul, ha november 9. és december 6. között lépsz be a Magyar Kerékpárosklubba akár újonnan, akár tagságodat meghosszabbítóként, garantált maszk és további 87 ajándék egyike lehet a tiéd.

2020.12.02 |  aron