Facebook Instagram Youtube

Összetekerünk túraútvonalak

Összetekerünk túraútvonalak
2016.03.23
Az Összetekerünk program keretén belül három régióban új kerékpárturisztikai útvonalak kerültek kijelölésre.

Ismerd meg a Kerékpárosklub Összetekerünk program keretében kijelölt, új kerékpárturisztikai útvonalakat!

A Csepel-sziget jelenleg kevésbé ismert a kerékpáros turisták körében, noha természeti és kulturális értékekben igen gazdag. Népszerű célpont lehet akár a főváros, akár a környező, vagy helyi települések kikapcsolódásra vágyó lakói között.

Túraútvonalról bővebben->>

 

Debrecenből a Keleti kerékpáros körtúrával érinthetjük a nagyhegyesi Kráter-tavat, eljuthatunk egészen a Keleti-főcsatorna partjára, megcsodálhatjuk Hajdúböszörmény látnivalóit. Hogy ezt milyen sorrendben tesszük, az csak rajtunk múlik! A változatos túratávolságok lehetővé teszik, hogy kezdő és gyakorlott kerékpározók is kipróbálják.

Túraútvonalról bővebben->>

 

Kétkeréken Székesfehérvárról a Gaja-völgybe túraútvonal mentén a természeti szépségek mellett a környék kastélyait megcsodálhatjuk, parkjaikban megpihenhetünk.

Túraútvonalról bővebben->>

 

 


A program a Norvég Civil Támogatási Alap és az Ökotárs Alapítvány segítségével  valósulhat meg. Projekt azonosító: NCTA-2014-10906-E.

 

Kapcsolódó hírek

Virtuális Bebiciklizés: Videós és térképes tanácsok a forgalomban kerékpározáshoz

A járványügyi lezárások miatt nem tudtuk megtartani tervezett Bebiciklizés oktatóprogramjainkat, viszont videós és térképes verziókat készítettünk, amelyek segítségével otthon is megnézheted, hogyan kell a különböző közlekedési helyzetekben kerékpározni. Virtuális oktatópályánk általános helyzeteket mutat be, de Óbudán, Szegeden és Székesfehérváron is megmutatunk több útvonalat. A bemutatott szituációk bárhol ismerősek lehetnek, így más településeken is hasznosak.

2021.06.08 |  aron
Regionális turizmusfejlesztésbe kezd a Magyar Kerékpárosklub

Regionális turizmusfejlesztésbe kezd a Magyar Kerékpárosklub.

2015.05.20 |  aron
Itt vannak Budapest, Szeged, Székesfehérvár, Debrecen és Győr 2019-es Bringázz a Munkába hőtérképei

Merre tekertek a 2019 tavaszi és őszi Bringázz a Munkába! kampány résztvevői a játék 5 legbiciklisebb városában? A játékhoz használt Bike Citizens alkalmazásban rögzített utazásokat anonim módon összesítve kiderül, mik voltak a legnépszerűbb útvonalak. Érdemes összehasonlítani a korábbi térképekkel, népszerűbbé váltak-e egyes útvonalak, vagy inkább elkerülnek-e korábban sokat használt utakat a munkába bringázók?

2019.11.19 |  aron