Facebook Instagram Youtube

Hírek: adó

Támogasd 1%-oddal a bringás fejlődésért végzett munkánkat! Adószámunk: 18245402-2-43
Szakmai munkánknak alapja, hogy megőrizhessük függetlenségünket. A stabil pénzügyi helyzet megteremtése nélkületek megvalósíthatatlan. Köszönjük mindenkinek, aki figyelemmel kíséri munkánkat és adója 1%-ával támogat bennünket.
2021.01.14 |  aron
Ezúttal józsefvárosi szociális segítők kaptak Csepel adománykerékpárokat
Öt kerékpárt adományozott ingyenes használatra a Csepel Zrt. a Józsefvárosi Szociális Szolgáltató és Gyermekjóléti Központ számára, hogy a központ munkatársai és önkéntesei könnyebben elérjék a segítségre szorulókat. A kerékpárokat hétfőn délelőtt vette át Takács Gábor, a központ vezetője.
2020.05.27 |  aron
A német munkavállalók adómentesen kaphatnak céges biciklit
A német parlament által ősszel jóváhagyott új pénzügyi szabályozás megteszi az első lépéseket a közlekedés és ingázás adórendszerének fenntarthatóbb kialakítása felé. Mostanáig, a munkavállalóknak biztosított magánhasználatú vállalati autók és kerékpárok egy adókalapba tartoztak. Az új szabályozás szerint az eddigi adóértékek vonatkoznak a hagyományos üzemanyagú gépjárművekre, 50%-os adókedvezmény az elektromos autókra és teljes adómentesség a biciklikre.
2018.12.20 |  aron
Díjátadó ünnepséggel indult a STARS-UNIQA 2016/17-es tanéve
A program előzményeként 3 tanéven át a BKK közreműködésével zajlott a STARS Europe projekt, amelyet méltó módon egy díjátadó ünnepséggel szerettünk volna lezárni. Az eseménynek az UNIQA Biztosító Zrt. székházában lévő konferenciaterem adott otthont és mind a Biztosító, mind pedig a BKK sok-sok ajándékkal is hozzájárult a díjazáshoz.
2016.10.11 |  aron
Megérkeztek az I Bike Budapest pulóverek és esőkabátok, új minta is van!
Megjött az ősz és közeledik az ajándékozó szezon is, úgyhogy feltöltöttük az I Bike Budapest raktárat. Régi és új mintájú pulcsik, pólók és táskák várnak rátok!
2016.11.26 |  aron
Gyakran elhangzik, hogy a kerékpárosok nem fizetnek adót, csakhogy ez nem igaz
A potyautas legendája - Ki fizet valójában az utakért?
2016.11.25 |  aron