Támogasd adód 1%-ával a klubot!

Végéhez ért a LÁSS JÓL! akció

Köszönjük mindenkinek az aktív részvételt, a szállításban való segítséget, a matricázást, a fotókat, és a nagy lelkesedést. Megint bebizonyítottátok, hogy a bringások igazi közösség!
 
Továbbá köszönjük partnereink támogatását:
- a 3M-nek a profi fényvisszavető matricákat
- az Út-Őr Kkt-nek a matricák nyomtatását
 
 
 
 
 
Az akcióval kapcsolatos sajtóközleményt innen tölthetitek le.
 
Bár nem az ajándékokért vettetek benne részt, de pár apróságot azért szeretnénk adni nektek köszönetképpen. (Nagyon nehéz volt dönteni, mert az összes beküldő érdemelt volna ajándékot... )
 
A nyeremények és a nyertesek - GRATULÁLUNK NEKIK!
 
A 3M által felajánlott MP3 lejátszót Mikó László nyerte. Sok lehetetlen helyről küldött be fotót, a siófoki Fő utca-Vitorlás utca sarok lett a díjnyertes, amiről elől- és hátulnézetet alább láthattok. Az oszlop a kerékpársáv közepén áll és utána az úttestre vezető rész a kerékpárosnak nincs lesüllyesztve, csak a gyalogosnak. Ez mindent visz! 
(A Siófok-Kiliti Tóth Árpád út szoros versenyben második)
 
 
A 3M által felajánlott lézeres pointert Vörös Attila nyerte. A baloldali képén Vértesszőlősön a Valusek Dezső út (1-es főút) és a Múzeum út sarka látható. Innen indul a Vértesszőlőst és Tatabányát összekötő gyalogos, kerékpáros út, majd kerékpáros út. Fantasztikusan jól oldották meg a lejárót. Jobboldalon pedig a tatai Sport utca és Damjanich utca összekötését látjátok, mely a fotós elmondása alapján országos kerékpáros túraútvonal. Nyilván csomag nélkül túrázóknak.
 

Lámpaszettet nyert Arnold Balázs a Duna-menti kerékpárút sorozatáért (térkép itt). Ezek az R2-D2-ra emlékeztető betonoszlopok a legtöbb esetben majdnem az egész szélességet elfoglalják.
 
 
 
Szintén lámpaszettet nyert Murgács Csaba a Pécs-Orfű  közötti kerékpárútért (térkép itt). Úgy tűnik, itt az útkezelőnek nagyon sok felesleges pollere volt.
 
 
 
 
A kampányról minden információ itt érhető el: http://kerekparosklub.hu/3M
Kapcsolat: kommunikacio kukac kerekparosklub pont hu 
 
Alább láthattok pár véletlenszerűen kiválasztott képet a több százból.
A teljes albumot itt tudjátok megnézni, ahol a fotósok neve és a pontos helyszínek is fel vannak tüntetve.