Támogasd 1%-oddal a Kerékpárosklubot!

Téli bringás reggelit tartottunk Mikulással és pop up szervizzel (+fotók és videó)

A fagyos idő ellenére is nagyon sokan jöttetek el a rendhagyó téli bringás reggelire. Nem számítottunk rá, hogy ennyien leszünk! Sajnáljuk, hogy sokaknak már csak szűken jutott - az egyébként bringán szállított - pogácsákból és sütiből, de reméljük, jól éreztétek magatokat.

Találkozzunk minden nap, hajrá télen is tekerők!

Fotó: Dimény András / Magyar Kerékpárosklub

A téli alkalmat az őszi 50 helyszínes reggeli után találtuk ki. Arra gondoltunk, hogy a nagy sikerű tavaszi és őszi bringás reggelik után itt az idő, hogy egy finom reggelivel vendégeljük meg azokat, akik télen sem tették le a bringát. Ezúttal egy helyszínen, bevállalva a fagyokat, esetleg esőt vagy hót. Szerencsére most "csak" nagyon hideg volt.

Az eseményen a Strike Bike pop up szervize alapvető téli beállításokat végzett, különleges finomságokkal, meleg italokkal, téli közlekedéi tanácsokkal, valamint szaloncukorral és Mikulással is vártunk mindenkit.

Hogyan bringázz télen?

A feladat nem olyan nehéz, mint gondolnád! Összeszedtünk pár általános öltözködési, karbantartási, technikai tanácsot, amelyekkel télen is könnyen elindulhatsz biciklin. 

Hallgasd meg a reggelizők tippjeit, és add tovább:

Köszönet támogatóinknak:
 
Még több képet találhatsz a facebook oldalunkon, aminek érdemes feliratkozni az eseményeire.


 


Tetszett a cikk?

A Kerékpárosklub azért dolgozik, hogy bringa- és emberbarát településeink legyenek. Ez csak a Te támogatásoddal lehetséges.

Hogyan segíthetsz?

Lépj be! Tagsági díjaddal nem csak a munkánkat támogathatod, hanem rengeteg szolgáltatás és kedvezmény is jár érte az egész országban. Tagsági akciónkban most nyeremények várnak! Belépéshez kattints ide!

Add nekünk adód 1%-át. Adószámunk: 18245402-2-41. További infók az 1%-ról

Oszd meg a cikket, ha egyetértesz céljainkkal!

 

Hozzászólások

Új hozzászólás beküldése

Minden egyes elpazarolt forintot arra kéne inkább költeni, hogy betonfalakat húzzunk az autók köré, meg a rendőri jelenlétre, és fellépésükre a büntethetetlen autós gyilkosok ellen!!!

http://www.origo.hu/itthon/20161209-villamosmegalloban-gazoltak-halalra-...

Amíg pogácsára meg sárga festékszóróra megy el bármi is, addig nincs miről beszélni. :(