Támogasd 1%-oddal a Kerékpárosklubot!

A Föld Napján startolt a 2014. tavaszi Bam! Bringázz a munkába! - tavaszi újdonságok

Címkék:

Tekerj és regisztrálj legalább 8 bringás alkalmat a bringazzamunkaba.hu-n április 22 és május 30. között a biztos ajándékokért és a heti nyereményekért!

 
2014. április 22-én reggel a Bam! Bringairoda útraindításával hivatalosan is elkezdődött a Bam! tavaszi fordulója
 
 
 
 
A Bringázz a munkába!(Bam!) kampány alkalmából a Kerékpárosklub kialakította a legbringabarátabb munkahelyet, a Bam! Bringairodát. Már munkába sem kell menned, hiszen már útközben is dolgozhatsz.
 

A Bam! Bringairoda fel van szerelve laptopokkal, fénymásolóval és kávégéppel - így minden megvan már biciklizés közben is, amire az irodai munka során szükséged lehet.
 


Április 22-én reggel a Parlament előtt sikeresen útnak indult a Bam! Bringairoda, melyen a Bringázz a Munkába! kampány szervezői, partnerei és támogatói kaptak helyet a kampány sajtóeseménye alkalmából. 
 

Az eseményről itt láthatsz fotókat.

A 2014-es Bam! tavaszi fordulójának újdonságai:
  • Most minden kampány teljesítő kap ajándékot a kampány végén 
  • Emellett heti ajándék is lesz: minden héten sorsolunk a résztvevők között
  • Mobilapplikáció Androidra: ha nem akarod naponta online regisztrálni megtett kilométereidet, töltsd le a Bam! app-et!
  • Minden fontos, a kampánnyal kapcsolatos infót itt érsz el

Szeretnél egy igazán kerékpárosbarát munkahelyet?
Tekerj és dolgozz egyszerre :-)
A Bam! alkalmából átalakítottuk munkabaráttá ezt a bringás járgányt, és most, április 22 és május 8. között kibérelheted a Dürer Kerttől.
Hívd őket a +36-70/451-7832-es telefonszámon és mondd, hogy a Bam! bringairodát kéred! Részletek itt.


Újból Bam! Bringás reggeli
2014.  május 8-án tartjuk Bam! Bringás megareggelinket, országosan több, mint 30 helyszínen. A helyszíneket és időpontokat később tesszük közzé. 
 
 
 
Fogadj örökbe egy bringásreggelit! A reggeli helyszínek és az éhes bringás szájak száma nő, forrásaink egyre végesebbek. Részletek itt
 

Készítsd el saját Bam! plakátodat!
Egyedülálló lehetőség a tavaszi fordulóban: elkészítheted saját Bam! plakátodat! A mostani téma a bicajosok táskája. Töltsd le üres plakátunkat, rakd rá saját táskád tartalmád, majd küldd be nekünk a fotót pár sor kíséretében. A legklasszabb plakátokat megosztjuk a Nők Lapja Café blogunkban és a Facebook oldalunkon! Tovább
2014. április 26-án élő óriás Bam! plakát fotózást tartunk a Néprajzi Múzeumban. Részletek hamarosan Facebook oldalunkon!
 
 

Az én bringás történetem
A sikeres felhívást folytatjuk: írd meg nekünk, hogyan kezdtél bringával közlekedni, hogyan találtál rá a Bam!-ra, és mi azt megosztjuk a Nők Lapja Café blogunkban és Facebook oldalunkon. Tovább.
 
Hirdesd, terjeszd és toborozz!
Vedd rá kollégáidat, osztálytársaidat vagy barátaidat és gyűjtsétek együtt a kilométereket a jobb helyezésért!
Tedd ki a Bam! plakátot munkahelyeden, iskoládban! Vagy hívd fel a többiek figyelmét, hírlevélben, közösségi oldalakon!  Letölthető plakátok és online reklámok itt >>
 
A tavaly őszi Bam! nyertes iskola új bringatárolója - Bizonyára emlékszel, hogy a tavalyi legtöbb résztvevővel nyerő Tiszaroffi Általános Iskolának gyűjtést rendeztünk, hogy egy igazi nagy fedett bringaparkolót építhessenek. Hála nektek, a pénz összejött, és az építkezés már javában tart. A gyűjtésről és az adományozókról itt olvashatsz