Facebook Instagram Youtube

Kisorsoltuk a nyerteseket. Lehet, hogy köztük vagy?

Kisorsoltuk a nyerteseket. Lehet, hogy köztük vagy?
2017.12.15
Kisorsoltuk a téli tagsági akciónk 167 db nyereményét. A játékban 614-en vettetek részt, ami rekord a téli nyereményjátékaink történetében. Köszönjük, hogy ennyien támogatjátok a bringás fejlődésért végzett munkát, hogy a közösség erejével továbbra is független szakmai munkával tudjunk a kerékpározásért dolgozni. Nagy köszönet jár a példamutatóan jófej céges támogatóinknak, akik a nyereményeket ajánlották fel.

Kisorsoltuk a téli tagsági akciónk 167 db nyereményét. A játékban 614-en vettetek részt, ami rekord a téli nyereményjátékaink történetében. Köszönjük, hogy ennyien támogatjátok a bringás fejlődésért végzett munkát, hogy a közösség erejével továbbra is független szakmai munkával tudjunk a kerékpározásért dolgozni. Nagy köszönet jár a példamutatóan jófej céges támogatóinknak is, akik a nyereményeket ajánlották fel.

A nyertesekkel emailben is felvesszük a kapcsolatot, hivatalos értesítésnek az email tekintendő. Ha nyertél, kérlek nézd meg postaládád és tagszámod igazolása alapján egyeztetjük a nyereményed átvételének módját.

Most nézzük a neveket!

FŐDÍJUNK, egy a Csepel új, Weiss Manfréd típusú városi kerékpárja. 3 sebességes, választható férfi és női vázzal. 1 darab. Értéke 116000 Ft:

Kiss Barnabás

Nyeremények és nyertesek:

 • 10 darab éves bérlet a Magyar Nemzeti Múzeumba. Részletek:

Bóné Magdolna, Frigó Erzsébet, Jenei Borbála, László Zsolt, Maruszki Sándor László, Móni István, Nagy Barnabás, Polinszky Gyula, Simon Tamás, Szendrei Dániel

 • 10 darab díjmentes menettérti balatoni hajózás a BAHART 2018. évi menetrendjében meghirdetett menetrend szerinti járatokon 2 fő részére, egy alkalommal. (Egy ajándékutalvány a 2 fő részére ~8000.-Ft értékű):

Babiczky Ákos, Bosznay Balázs, Buttás Levente, Füredi László, Kovács László, Neumann Eszter, Pesti Krisztina, Uray László, Szabó Alex, Varga Tibor

 • 1db 48 órás trekking vagy mountain e-bike elektromos kerékpár kölcsönzés 2 fő részére 39900 Ft értékben a Go Mobility-től 2018 05.30:

Mezei Csaba

Ángyán Gergely

Arutyunjan Auróra

Czirják Emma

Ribényi Gergely

Berzsenyi Dániel

Simonyi Balázs

Lukács Réka

 • 4 darab 5000 Ft-os Decathlon vásárlási utalvány:

Csüllög Imre, Kis Attila, Németh Dóra, Vokó Dániel János

 • 3 darab Cartographia kerékpáros térkép csomag az Aktív térképek című sorozatból:

Csonka István, Török Bence, Török Róbert

 • 1 darab 2 szóló főre szóló Segway túra a Yellow Zebránál. Érvényes 2018. április 30-ig:

Kőnig Ferenc

 • 1 darab bicikligumiból újrahasznosított Balkantango pénztárca, Warsaw típus:

Matuszczak Róbert

Fejes Barnabás, Kornéli Ferenc

Frei Dávid, Rada Sándor, Rózsahegyi Péter

Floch Zoltán

 • 10 darab I Bike Budapest vagy Kerékpárosklub esőkabát. Részletek:

Bodócs Emese, Emszt András, Gerlits Judit, Izsó Lajos, Kókai Katalin, Lakatos Dóra, Pesti Róbert, Pintér Boróka, Puskás Péter, Vöröss Endre

Durbák János, Fölsz Attila, Kalmár Sándor, Kovács Nándor, Lukács László

Balogh Noémi, Berta Krisztián, Cseh Péter, Csipak Attila, Hamar Zoltán, Magyar Balázs, Ortó Andrea, Selmeczi Adrienn

 • Garantált ajándék:

Az első 100 befizető esővédő nyereghuzatot kap ajándékba a Donkey Republic biciklikölcsönzőtől.

Nagyon köszönjük még egyszer támogatást, és gratulálunk a nyerteseknek!

Tudnivalók:

 • Ha új belépő vagy, akkor a novemberben befizetett tagságodhoz járó biztosításod 2017 decemberétől, decemberi befizetés esetén 2018 januártól érvényes.
 • Nyereményeket 2017-ben december 20-ig lehet átvenni, utána csak januárban.
 • Nyeremények átvételének határideje: 2018. január 26. Az átvétel módjáról a nyertesekkel külön egyeztetünk. Amennyiben a nyertes január 26-ig nem jelentkezik nyereményéért, az ajándék átvételét későbbi nem tudjuk garantálni.
 • Tárgynyeremények esetén a felajánlott ajándékok cseréje nem lehetséges.
 • Ajándékutalvány típusú nyeremények esetében a támogató/ felajánló által megjelölt feltételekkel, a megadott érvényességi időben lehet felhasználni a nyereményeket, attól későbbiekben eltérni nem lehet.
 • A szállásakciók saját költségre bővíthetők, módosíthatók.

Bringás ajándékot keresel?

A Kerékpárosklub friss I Bike Budapest ruháival és a NOTESS limitált kiadású, designer, biciklis jegyzetfüzetével, vagy ajándék klubtagsággal nem csak menő ajándékokat szerezhetsz, hanem a Kerékpárosklub bringás fejlődésért végzett munkáját támogathatod. Mindent megtalálsz az irodánkban, vagy webshopunkból az ország bármely pontjára megrendelheted.

Minden bringás ajándékot megtalálsz itt.
 

Lemaradtál az akcióról, de érdekel, miért érdemes taggá válni?

Mert te teszed lehetővé, hogy a magyarországi települések kerékpárosbarátabbak legyenek. Támogatásod segítségével tudjuk elérni, hogy a döntéshozók megfelelően reagáljanak a bringás közlekedők egyre nagyobb számára, ennek hatására új kerékpársávok és utak létesüljenek, újabb egyirányú utcák és buszsávok nyíljanak meg a biciklivel közlekedők előtt, fejlődjön a bringás turizmus és élhetőbbek legyenek a településeink.

Hogy lehetek tag?

Tagdíjak itt

Támogatnál? Kérjük, gondolj ránk adód 1%-ának felajánlásánál is!


Tetszett a cikk?

A Kerékpárosklub azért dolgozik, hogy bringa- és emberbarát településeink legyenek. Ez csak a Te támogatásoddal lehetséges.

Hogyan segíthetsz?

Add nekünk adód 1%-át! Adószámunk: 18245402-2-41. További infók az 1%-ról.

Lépj be! Tagsági díjaddal nem csak a munkánkat támogathatod. Helyi szervezetekhez csatlakozhatsz és rengeteg szolgáltatás, kedvezmény, biztosítás is jár érte az egész országban. Belépéshez kattints ide!

Oszd meg a cikket, ha egyetértesz céljainkkal!

 

Kapcsolódó hírek

15%-kal több kerékpározót mértek Budapesten 2020-ban, decemberben 61%-kal többet, mint egy éve

A BKK öt, nyilvánosan elérhető adatokat mutató kerékpárszámlálóján 15 %-kal nagyobb forgalmat mértek 2020-ban, mint 2019-ben. A 2020-ban összesen mért 2.771.710. kerékpározó rekord azóta, hogy egyszerre öt helyen mérik a biciklis forgalmat. A bicikliutak és sávok aszfaltjába telepített detektorok felett még télen is többen kerékpároztak: a 2019 decemberi biciklis forgalmat már 2020 december közepén túlszárnyalták a budapestiek, a bringás forgalom télen nőtt leginkább 2019-hez képest. A Csepelre vezető Weiss Manfréd úton mérték a legnagyobb éves (26%-os) növekedést, a budai rakparton pedig 2020-ban mértek először 1 milliónál több kerékpározót számoltak. Munkanapokon és munkaszüneti napokon is nőtt a kerékpáros forgalom, ami az otthoni munkavégzés, az oktatási intézmények és vendéglátóhelyek bezárása mellett kiemelkedő.

2021.01.11 |  aron
Így lett kerékpársáv a Nagykörúton és más fontos főútvonalakon

2020 legnagyobb és leghíresebb hazai kerékpárosbarát fejlesztése a nagykörúti kerékpársáv volt. A régóta várt, belvárosi kerületeket összekötő kerékpársávok tesztüzemét a tavaszi koronavírus-járvány elkerüléséhez kapcsolódóan indították el, majd a népszerűségét látva kisebb változtatásokkal ősszel meg is tartották. Cikkünkben összefoglaljuk, hogyan ért be több évtized várakozása, milyen volt a fogadtatása, miken vitáztunk és milyen lehetőséget ad a Nagykörút jövőjének, ezzel Budapestnek ez a kétszer két, olcsón és gyorsan kivitelezett sárga csík. A történet nem csak a Nagykörútra érvényes, akkor is érdemes elolvasnod visszaemlékezésünket, ha nem a környéken élsz, mert a tapasztalatok máshol is hasznosak lehetnek.

2020.12.29 |  aron
Itt találod Budapest és környéke kerékpárboltjainak térképét

Térképre tettük Budapest bringaboltjait és szervizeit. Jó böngészést!

2021.02.03 |  aron