Támogasd 1%-oddal a Kerékpárosklubot!

Hogyan lehetnek élhetőek városaink? Most te is tehetsz érte!

Jan Gehl, a világhírű dán városépítész személyes üzenete a leendő magyar városvezetéseknek. Most szombaton Te is elmondhatod a polgármester-jelölteknek, mit kéne tenniük! Gyere budapesti a Tour de Voksra: Madách tér, szeptember 27, 15:00.

Jan Gehl, a világhírű dán városépítész TOUR DE VOKS felvonulásunk segítésére adott interjút stábunknak Élhető városok című könyve magyarországi bemutatója kapcsán. Azt kérdeztük tőle, mit üzen a leendő polgármestereknek, hogyan tehetik településüket igazán élhetővé, szerethetővé, és ebben mi a szerepe a kerékpáros közlekedésnek.

Szeptember 27-én te is elmondhatod a főpolgármester-jelölteknek, mit kéne tenniük Budapesten! Gyere te is a TOUR DE VOKS bringás felvonulásra!
 
Oszd meg Facebook eseményünket, hívd el ismerőseidet:

Szakmai munkacsoportunk összeállított önkormányzatok számára egy ismeretterjesztő szakmai kiadványt arról, milyen gyors, hatékony és költségkímélő lépésekkel tudják településüket élhetőbbé, könnyebben kerékpározhatóvá tenni. Önkénteseink segítségével eljuttatjuk az anyagot az ország nagyobb településeinek városvezetéséhez. A kiadvány innen tölthető le.