Támogasd 1%-oddal a Kerékpárosklubot!

Télen is tekerünk - bringás reggeli Mikulás napján

Köszönjük, hogy eljöttetek a téli bringás reggelire! Remekül éreztük magunkat, reméljük ti is vidáman tekertetek tovább.

Fotó: Magyar Kerékpárosklub / Dimény András

A téli bringás reggelin meg akartuk mutatni, hogy a bicikli télen is a legmegbízhatóbb közlekedési eszköz, amire nem kell várni, amivel nem állsz a dugóban, és parkolóhelyet sem kell keresni. Egyre többen bringázunk télen is, de még mindig sokan vágynak egy kis segítségre. Nekik állítottuk össze téli bringás tanácsainkat, amiket itt olvashattok.

Új adománypólók és pulóverek

Itt debütáltak az új I Bike Budapest adománypólók és pulóverek is. A bringás ügyért végzett munkánkat támogathatod adománnyal is, most új mintájú I Bike Budapest pulóvert vagy pólót adunk érte ajándékba, de a régi mintás pólók, pulóverek, táskák és esőkabátok is elérhetőek irodánkban, vagy a webshopon.

Itt találod az új mintát. Az összes ajándékunkat webshopunkban böngészhetitek.

Szerviz és lámpaosztás

A bringás reggelin ingyenes bicikliszervizzel vártuk a résztvevőket, a RideKálmán szerviz kisebb beállításokat végzett el a bringákon.

Az ORFK - Országos Balesetmegelőzési Bizottság támogatásával villogókat és prizmát adtunk mindenkinek, akinek hiányzott, hogy láthatóak legyenek a korán sötétedő téli napokon.

Ne maradj le tagsági akciónkról!

Vasárnapig belépő (vagy újító) Kerékpárosklub tagok 167 szuper ajándék közül nyerhetnek. A fődíj egy Csepel városi kerékpár, emellett nyaralást, múzeumi éves bérletet, Decathlon vásárlási utalványt, két napos elektromos bringa tesztelést sorsolunk. Szálláshelyek, táskák, térképek, recycling pénztárca és falióra, biciklis kiegészítők, ruhák, szerszámok, tömörgumik, segway-ezés és szervizkuponok is az ajándékok között vannak. Az első 100 befizetőnek garantált ajándék jár a Donkey Republictól. Mindegy mikor jár le a tagságod, most is meghosszabbíthatod.

Klubtagságodhoz biztosítás mellett kedvezmények, szolgáltatások járnak, és a bringás fejlődésért végzett munkákat teszed fenntarthatóvá.

Kattints ide az akció részleteiért!

Fotók:

Kedvcsináló példák a téli bringázáshoz Dimény András által készített fotóalbumunkban a facebook-on:

 

Az esemény nem jöhetett volna létre nélkülük:

ORFK – Országos Balesetmegelőzési Bizottság
Dynamobike
RideKálmán
Pedalocafé
Mantra kávézó
Zhao Zhou


Tetszett a cikk?

A Kerékpárosklub azért dolgozik, hogy bringa- és emberbarát településeink legyenek. Ez csak a Te támogatásoddal lehetséges.

Hogyan segíthetsz?

Lépj be! Tagsági díjaddal nem csak a munkánkat támogathatod. Helyi szervezetekhez csatlakozhatsz és rengeteg szolgáltatás, kedvezmény, biztosítás is jár érte az egész országban. Belépéshez kattints ide!
Tagsági akciónkban értékes nyeremények várnak. Részletek itt.
Add nekünk adód 1%-át! Adószámunk: 18245402-2-41. További infók az 1%-ról.

Oszd meg a cikket, ha egyetértesz céljainkkal!